Cesc Fabregas: Nu am ascuns niciodata faptul ca vreau sa ma reintorc la Barcelona

Playmaker-ul englezilor de la Arsenal Londra,spaniolul Cesc Fabregas a acordat un interviu in exclusivitate pentru cotidianul catalan Sport in care isi exprima dorinta de a reveni pe Camp Nou. Fiind intrebat de un ziarist al cotidianului Sport,Fabregas a declarat urmatoarele:

-Barcelona este cel mai recomandat oras pentru a trai,iar viata de acolo este una foarte frumoasa,stiu eu asta foarte bine. Nu-mi place climatul din Londra,insa ca oras este foarte modern.Cand o sa ma retrag din fotbal,voi locui definitiv in Barcelona.

Mai apoi Fabregas a spus niste lucruri care-l dau ca si transferat pe Camp Nou.

-Nu am ascuns niciodata faptul ca vreau sa revin candva pe Camp Nou.De cand aveam 9 luni,bunicul meu m-a dus pe stadion,iar de atunci pot spune ca toata viata am simtit culorile blaugrana in sufletul meu.Pentru un motiv sau altul trebuie sa plec de la Arsenal,insa niciodata nu stii ce se va intampla cu viitorul tau. Sunt in cea mai buna forma a carierei mele,individual vorbind si vreau sa ma gandesc doar la prezent.Mai sunt 4 luni de competitii si colegii mei de la Arsenal se simt foarte bine ca echipa.Vreau sa raman calm si sa ma concentrez pe campionatul Angliei si meciurile din Champions League,pentru a fi intr-o forma foarte buna privind meciurile de la Cupa Mondiala din Africa de Sud.
Pana acum nu m-a contactat absolut nimeni din conducerea clubului catalan,momentan ma concentrez pe tot ceea ce inseamna Arsenal Londra.

2 gânduri despre “Cesc Fabregas: Nu am ascuns niciodata faptul ca vreau sa ma reintorc la Barcelona

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s