Barcelona Borges nu a intampinat probleme serioase cu ocupanta ultimului loc din ASOBAL si a castigat la o diferenta de 14 goluri

Cu o remarcabila prezenta a tinerilor din cantera sectiei,handbalistii nu au avut nicio problema in adjudecarea celor doua puncte puse in joc,castigand la o diferenta de 14 goluri meciul cu ultima clasata din ASOBAL,Frigorifficos Morrazo Cangas. In primele minute ale intalnirii,vizitatorii au rezistat cu brio asaltului impus de jucatorii catalani,au reusit intr-un fel sa aiba mai multe atacuri decat Barcelona,insa s-au lovit de remarcabilul portar catalan David Barrufet,legenda clubului catalan reusind sa respinga aproape toate suturile indreptate spre el cu o precizie de ceas elvetian.

Elevii lui Xavi Pascual au inceput sa-si dea drumul la joc,iar vizitatorii nu au mai avut ce sa faca.Cu o echipa proiectata sa castige trofee,Barcelona Borges s-a pus in slujba castigarii acestui meci,nedandu-le absolut nicio sansa ultimei clasate din campionatului Spaniei.Jucatori precum Siarhei Rutenka,Noddesbo,Boldsen sau jucatori din cantera clubului precum Arino,Miralles sau Alvaro Ruiz au condus echipa catalana spre un avantaj linistitor de 13 goluri la pauza,scorul primei reprize fiind 21-8 pentru catalani.

Repriza secunda a fost ceva mai echilibrata decat prima,Xavi Pascual a introdus cat mai multi tineri,insa chiar si asa Barcelona Borges si-a pastrat avantajul din prima repriza foarte bine. Konstantin Igropulo a fost omul reprizei secunde,jucatorul spaniol l-a inlocuit pentru tot restul partidei pe maghiarul Laszlo Nagy si a reusit sa termine partida ca marcator principal al echipei,inscriind numai putin de 6 goluri.Scorul final al acestui prim meci din returul campionatului ASOBAL s-a incheiat cu scorul de 36-22 pentru FC Barcelona Borges. Este de remarcat prestatia unor tineri jucatori precum Arino sau Alvaro Ruiz,cei doi fiind unii dintre cei mai buni jucatori de pe arena Palau Blaugrana.

Iata fisa tehnica a acestui meci:

Barcelona Borges ( 21+15) Igropuolo 6 goluri,Noddesbo 5 goluri,Rocas 4 goluri,Rutenka 4 goluri,Arino 4 goluri,Sarmiento 3 goluri,Alvaro Ruiz 3 goluri,Lozano 2 goluri,Oneto 2 goluri,Miralles 2 goluri,Boldsen 1 gol.

Frigorifficos Morazzo Cangas ( 8+14) Solino 5 goluri,Oslak 5 goluri,Sanchez 3 goluri,Frade 3 goluri,Ponsada 2 goluri,Diaz 2 goluri,Doder 1 gol,Ugalde 1 gol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s