Seful formatiei Minessota Timberwolves a fost sa-l urmareasca pe Ricky Rubio

Seful formatiei Minessota Timberwolves,echipa ce-i detine drepturile tanarului Ricky Rubio i-a facut o vizita surpriza la Belgrad pentru a urmari evolutia conducatorului de joc catalan si s-a declarat foarte multumit de jocul prestat intr-un ”vulcan” ca cel din capitala Serbiei.

Ricky Rubio nu a facut insa tocmai unul din acele jocuri monumentale,reusind doar 8 pct,5 assist-urisi 3 recuperari pe durata celor 21 de minute in care a evoluat in meciul pierdut cu scorul de 67-66 in dauna sarbilor de la Partizan Belgrad. Intors din capitala Serbiei,managerul David Kahn a acordat un interviu pentru revista americana Star Tribune in care si-a exprimat parerea laudativa asupra lui Ricky Rubio,insa pe de alta parte a exclus o eventuala revenire in acest an la formatia Minessota Timberwolves.In luna Mai a acestui an 2010 managerul clubului din statul american Minneapolis ii va mai acorda inca o vizita tanarului Ricky Rubio,pentru a vedea stagiul in care se afla jucatorul sau.

Ricky Rubio se afla intr-o lista larga ce-i cuprind pe Al Jefferson,Kevin Love si Johnny Flynn in ceea ce priveste jucatorii care nu vor pleca sub nicio forma de la formatia Minessota Timberwolves.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s