Xavier Pascual: Vruiam mai multa luciditate de la baietii mei cand conduceam linistitor pe tabela

Incepand de ieri,Regal Barcelona se apropie tot mai mult de Final Four-ul EuroLigii ce se va desfasura anul acesta la Paris.Victoria in fata grecilor de la Panathinaikos Athena a sters cu buretele intr-un fel decizia la limita din meciul pierdut inextremis cu sarbii de la Partizan Belgrad,scor 67-66. Totusi victoria obtinuta la 12 pct diferenta nu l-a multumit in totalitate pe Xavier Pascual,domnia sa declarand ca vruia sa vada de la elevii sai mai multa clarviziune in joc chiar daca era un avantaj linistitor pe tabela de marcaj.

”Per total sunt multumit de evolutia baietilor,astept insa mai mult de la ei in momente de acest gen cand avantajul este unul linistitor,pentru ca numai asa putem intr-adevar sa inchegam o echipa in momente mai putin fericite. Impreuna ar trebui sa se gandeasca ca vor veni si meciuri foarte grele,in care s-ar putea sa nu le iese jocul in momente mai dificile.Eu intotdeauna ii previn. ” ”Un mare merit pentru aceasta victorie ii apartine si lui Roger Grimau,tin sa-l felicit pentru evolutia superba si asteptam in continuare sa ne arate aceeasi dispozitie de joc fantastica care a avut-o cu grecii, s-a confesat Xavier Pascual intr-un interviu acordat unei publicatii spaniole astazi”.

Urmatorul meci pentru Regal Barcelona va fi cel in compania formatiei ASEFA Estudiantes,partida ce va incepe maine de la ora 19:00,ora Romaniei. Visca Barça! Mes que un club!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s