Ademar Leon – FC Barcelona Borges 27-37.Ademar Leon s-a dovedit a fi un simplu sparring-partner pentru catalani

FC Barcelona Borges a obtinut o victorie pretioasa in grupa D a celei de-a doua faze a grupelor din cea mai puternica competitie intercluburi din handbalul profesionist,Liga Campionilor. Acest rezultat final de 27-37 in favoarea catalanilor le permite acestora sa spere la clasarea pe primul loc la finalul grupelor ce se vor incheia pe data de 6 Martie 2010. Elevii lui Xavi Pascual s-au razbunat cu varf si indesat pe o echipa Ademar Leon care nu a excelat deloc in aceasta partida,iar scorul final a fost roadele muncii colective desavarsite aratata de FC Barcelona Borges in arena palatului municipal din provincia Castilla y Leon.

Catalanii au condus dupa numai doua minute de la inceperea partidei cu scorul de 3-0,gazdele lovindu-se de un Daniel Saric aflat intr-o forma de exceptie.Vicente Alamo,portarul celor de la Ademar Leon nu s-a aflat in cea mai buna zi a sa,spaniolul lovindu-se de suturile puternice ale celor doi interi din tabara vizitatorilor, Laszlo Nagy si Mikell Hansen. La un moment dat scorul era 6-6,gazdele revenind spectaculos pe tabela datorita spaniolului Javier Ortigosa,care a terminat aceasta partida ca marcator principal al celor de la Ademar Leon. De la acest rezultat de egalitate s-a vazut numai o singura echipa pe teren,aceea fiind FC Barcelona Borges,catalanii reusind sa inscrie pana la finalul primei parti inca de 14 ori,fata de cele doar 6 reusite ale baietilor antrenati de Jordi Ribera,astfel ca scorul pauzei era 12-20 in favoarea vizitatorilor.

Repriza secunda a fost de asemenea foarte spectaculoasa,in evidenta iesind portarii celor doua grupari,Mirko Alilovic,respectiv Daniel Saric.Meritul cel mai mare ii apartine insa extremei drepte Victor Tomas.Principalul marcator al catalanilor din aceasta competitie a reusit pana la fluierul final numai putin de 7 goluri,dintre care 5 au fost marcate in ultima repriza regulamentara.Juanin Garcia a fost un alt jucator remarcat de fani in acest meci,golgeterr-ul all-time al nationalei Spaniei a reusit la randul sau sa inscrie 4 goluri,unul mai frumos decat celalalt. De partea cealalta gazdele s-au intrecut in ratari,la acest capitol exceland in mod evident duetul ofensiv Nikola Prce-Mikel Aguirrezabalaga.Cei doi s-au lovit pe randul de Daniel Saric,respectiv David Barrufet aflati intr-o forma de zile mari. Rezultatul final de 37-27 a fost stabilit de acelasi om care a adus victoria istorica de la Kiel,Albert Rocas. Urmatorul joc al baietilor lui Xavi Pascual va fi in compania modestei Fraikin Granollers,meciul disputandu-se pe data de 3 Martie 2010 in campionatul Spaniei,competitie ce numai poate fi castigata de catalani,dupa meciul pierdut contra rivalei Ciudad Real BM,23-19.

Fisa tehnica a acestui meci:

Ademar Leon ( 12+15)

Javier Ortigosa 8 goluri,Danil Chernov 3 goluri,Garcia Vega 2 goluri,Damir Becanic 2 goluri,Mikel Aguirrezabalaga 2 goluri,Nikola Prce 2 goluri,Denis Krivohslyhov 2 goluri,Ander Ugarte 2 goluri,Jose Carillo 2 goluri,Dalibor Doder 1 gol,Hector Castrasena 1 gol.

FC Barcelona Borges ( 20+17)

Mikell Hansen 9 goluri,Victor Tomas 7 goluri,Dani Sarmiento 4 goluri,Juanin Garcia 4 goluri,Laszlo Nagy 3 goluri,Marco Antonio Oneto 3 goluri,Ruben Garabaya 3 goluri,Iker Romero 1 gol,Konstantin Igropulo 1 gol,Joachim Boldsen 1 gol,Albert Rocas 1 gol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s