Xavi Pascual: A fost o partida foarte aprig disputata,insa ma bucur pentru castigarea Cupei Regelui Spaniei

Antrenorul gruparii FC Barcelona Borges,domnul Xavi Pascual a tinut sa-si multumeasca jucatorii pentru prestatia avuta in aceasta finala de Cupa Regelui Spaniei in dauna formatiei Ademar Leon.Prin acest trofeu,societatea FC Barcelona reuseste al doilea triumf pe anul 2010,dupa ce Regal Barcelona a castigat aceeasi competitie in dauna rivalilor de la Real Madrid la basket profesionist.

Ce a avut de spus domnul Pascual dupa aceasta partida de infarct? Aflati mai jos.

” Baietii au dat dovada de mandrie si concetrare 100% cand era nevoie. Am reusit o prima repriza senzationala,nedandu-le absolut nicio sansa celor de la Ademar Leon,insa in cea de-a doua ne-am cam crezut dinainte invingatori si putea sa ne coste enorm acest lucru,ma bucur ca pana la urma a iesit totul bine.
Le-am spus elevilor mei ca suntem Barcelona,cea mai titrata grupare profesionista de handbal si ca nu ne putem permite un esec in aceasta finala. Din cate se pare cele spuse de mine le-au dat o motivatie suplimentara baietilor si au castigat Cupa Regelui Spaniei,dupa ce tot ei si-au facut partida un chin.Acum principalul nostru obiectiv este sa triumfam in Liga Campionilor. Ar fi ceva senzational sa castigam aceasta competitie care aduna cei mai buni handbalisti ai Planetei,s-a confesat Xavi Pascual imediat dupa terminarea finalei Cupei Spaniei,castigata cu scorul de 38-35 in dauna formatiei Reale Ademar Leon. ”

Un gând despre “Xavi Pascual: A fost o partida foarte aprig disputata,insa ma bucur pentru castigarea Cupei Regelui Spaniei

  1. Vine Cupa in capitala Catalunyei!
    Al doilea trofeu al societatii ma bucura foarte tare. Barcelona nu se opreste la borna 2, urmeaza si alte trofee importante.
    Visca el Barca!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s