Anul 2010 destinat succeselor blaugrana

Review : 2010 poate insemna mai mult decat pare. La prima vedere, toti ar zice ca este doar anul in care ne aflam. Insa dintr-o perspectiva amuzanta il putem sparge dupa bunul plac incat sa-l facem un an de gratie pentru FC Barcelona. Sa-ncepem de la coada la cap. 10, este ziua in care Barcelona si-ar putea adjudeca cel de-al 20-lea titlu in Primera. Amuzant nu ? La ce zi ne referim ?! Bineinteles la ziua in care galacticii erau invadati de jocul extraterestrilor. In acelasi timp ne putem lega din nou de numarul 10 purtat de nimeni altul decat Mesia din Catalunia, jucatorul care poate castiga cel de-al doilea titlu „Balon D’or ” exact la 10 ani de cand a cunoscut starea de spirit „blaugrana” . Si mai amuzant nu ? 20 ? Deja am enuntat un lucru legat de acest numar, cel de-al 20-lea titlu de campioni. Dar asta nu e tot pentru ca atribuit unor date, 20 poate fi ziua in care Barcelona va face primul pas spre marea finala de pe Bernabeu in meciul cu Inter de pe Meazza. Tot anul asta, Bojan schimba prefixul si ghiciti ce ? Implineste exact 20 de ani.

Se pare ca si cifrele tin cu Barcelona. Visca Barcelona. Inca un motiv sa visam frumos la devansarea echipei lui Cruyff de aceasta formidabila echipa a  lui Pep.
Orice asemanare cu realitatea este intr’adevar realitatea. 🙂 De asemenea este scris in onoarea celor care au purtat numarul 10 la Barcelona. Semnat, 2010. Radu Adascalitei

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s