Echipamentul lui Jorge Lorenzo la muzeul clubului

In momentele premergatoare meciului cu Athletic Bilbao, rider-ul din Mallorca, Jorge Lorenzo a inmanat clubului o casca si un combinezon in onoarea celor sase trofee castigate de Barcelona in anul 2009.

Jorge Lorenzo a prezentat mai multe cadouri muzeului clubului catalan – combinezonul, manusile si cizmele pe care rider-ul le-a afisat in MP al Catalunyei desfasurat la Montmelo in sezonul trecut in probabil cea mai frumoasa cursa din ultimii ani.

Tribut celor 6 trofee cucerite de Barça

Dupa cum a explicat intr-un interviu acordat canalului Barça TV si site-ului, echipamentul sau ajunge exact acolo unde isi doreste. Tanarul de 22 de ani a dorit sa onoreze echipa lui Guardiola pentru ceea ce a reusit in sezonul precedent si a decis ca acest cadou facut muzeului clubului este cea mai buna modalitate.

Loja prezidentiala de pe Camp Nou a fost scena prezentarii la care a asistat si presedintele Joan Laporta, cel care i-a intors favorul lui Lorenzo prin inmanarea rider-ului de la Yamaha unui tricou cu Barcelona pe care era inscriptionat numele „Jorge Lorenzo”.

Lorenzo’s kit in the Museum20100403_M3_1485.jpg

Daniel Roşca

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s