Joan Laporta s-a intalnit cu Cesc Fabregas in Maroc pentru a stabili detaliile venirii ”tunarului” pe Camp Nou

In saptamana ce a trecut,Joan Laporta a fost impreuna cu presedintele gruparii Club Atletico Raja in Maroc pentru a deschide oficial o scoala profesionista de fotbal pentru a atrage astfel tinere talente in privinta evolutiei acestei tari sfinte in tainele sportului rege.In tot acest timp prin preajma s-a aflat si Cesc Fabregas,”tunarul” venind pe meleagurile marocane pentru a se trata de ultima accidentare care a suferit-o exact intr-o partida contra echipei ce l-a lansat in fotbalul mare,FC Barcelona. Conform cotidianul din Casablanca, ” The Botolan” cei doi s-au intalnit in Marrakech a doua zi dupa ce Joan Laporta a deschis oficial scoala de fotbal din capitala Marocului impreuna cu presedintele gruparii Club Atletico Raja. In cazul unei veniri pe Camp Nou se poate spune ca poporul marocan a avut un cuvant de spus in privinta unei repatrieri a lui Cesc Fabregas. Sa speram ca asa va fi!!!

Reclame

2 gânduri despre “Joan Laporta s-a intalnit cu Cesc Fabregas in Maroc pentru a stabili detaliile venirii ”tunarului” pe Camp Nou

  1. Eu sper sa vrea sa ramana la Arsenal, nu l-as vrea din vara la Barca decat daca i-ar face si Realul o oferta iar Cesc ar fi tentat sa o accepte. Momentan prioritatea pt Barca ar trebui sa fie o exrema stanga si o rezerva la Dani Alves din punctul meu de vedere. Cesc a declarat ca nu va pleca in vara de la Arsenal, sa vedem daca asa va fi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s