FC Barcelona Borges va juca astazi impotriva gruparii CAI Aragon cu incepere de la ora 19:30

FC Barcelona Borges va intalni astazi cu incepere de la ora 19:30 gruparea CAI Aragon,ocupanta locului 7 in liga spaniola la handbal masculin.


Va fi ultima confruntare a sezonului pentru handbalistii antrenati de Xavi Pascual,dupa care vor intra intr-o pauza prelungita de doua saptamani,urmand mai apoi sa incerce castigarea Ligii Campionilor dupa o pauza de 5 ani.Adversarul ce le va iesi in cale catalanilor va fi gruparea rusa Chekhovskie Medvedi,o formatie foarte redutabila,din toate punctele de vedere.Saptamana trecuta baietii au fost martorii unei retrageri fastuoase a portarului David Barrufet,cel mai legendar goalkeeper din ultimele doua decenii in cadrul handbalului european.Miza acestei ultime etape din Liga ASOBAL este ca baieti sa-si adauge inca o victorie in palmares.Daca acest lucru se va concretiza,FC Barcelona Borges va ajunge la 20 de victorii consecutive in toate competitiile,dupa infrangerea ce le-a naruit sansele la castigarea campionatului,23-19 impotriva celor de la Ciudad Real BM.Este de asemenea o partida in care vor fi bagati in lupta foarte multi jucatori tineri,dorindu-se desigur experimentarea tinerelor talente. Visca Barça! Mes que un club!


Un gând despre “FC Barcelona Borges va juca astazi impotriva gruparii CAI Aragon cu incepere de la ora 19:30

  1. Este doar un meci de palmares… important e sa dea totul in CL pentru a se incununa Regina Europei dupa o pauza parca prea lunga.

Lasă un comentariu