Tottenham Hotspur este favorita pentru a-l captura pe Gai Assulin

Oficialii clubului catalan nu au dorit inca sa-i prelungeasca contractul unuia dintre cei mai talentati jucatori din cadrul echipei secunde,Gai Assulin.


Conform cotidianului Sport,agentul jucatorului,Pini Zahavi s-a declarat alertat de ultimele zile care au fost fatale pentru jucatorul israelian,iar domnia sa ii cauta disperat echipa pentru a putea evolua din nou la cel mai inalt nivel. Pana acum gruparile care s-au declarat interesate de o eventuala achizitie sunt Manchester United,Manchester City,Chelsea Londra si nu in cele din urma,Arsenal Londra.

Astazi a aparut o informatie conform caruia recent calificata in preliminariile celei mai titrate competitii intercluburi de pe batranul Continent,Tottenham Hotspur este favorita pentru a-l aduce pe White Hart Lane.Cel care este foarte interesat de o venire a playmaker-ului israelian este Harry Redknapp,domnia sa dorindu-l foarte mult pe Gai Assulin.Spurs trebuie sa se intareasca serios daca intr-adevar vor sa se califice in faza grupelor,ceea ce ar fi o premiera pentru ei.

Anunțuri

Un gând despre “Tottenham Hotspur este favorita pentru a-l captura pe Gai Assulin

  1. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa ii prelungeasca contractul si sa il cedeze sub forma de imprumut la Spurs sau la o alta echipa buna. Asta mi se pare varianta cea mai buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s