Guardiola multumit cu startul de campionat

Guardiola a fost multumit cu jocul Barcelonei in prima etapa de campionat in urma victoriei cu 3-0 impotriva lui Racing Santander.

Managerul blaugrana si-a laudat echipa pentru performanta, si a fost multumit de golurile lui Messi, Iniesta, Villa si de penalty-ul aparat de Valdes pe El Sardinero. „Sa incepi cu o victorie cu 3-0 este foarte important” a spus Pep Guardiola. Racing nu s-a dat niciodata batuta in meci, de aceea Pep a tinut sa laude si echipa adversa. „Nu s-au dat batuti tot jocul, si au continuat sa ne atace. I-am urmarit si am sperat sa nu reuseasca sa marcheze.”

Lipsiti de scanteie. Guardiola a recunoscut dupa victoria multumitoare, ca mai au niste probleme la joc care trebuie sa le rezolve „am fost lipsiti de scanteia care porneste atacurile periculoase, dar este normal pentru ca e primul meci al sezonului. Suntem foarte multumiti cu aceasta victorie.”

Increderea data de Valdes. Valdes a aparat un penalty si a reusit si alte parade pentru echipa. „Este un jucator foarte important pentru noi, ne ofera incredera, iar penalty-ul salvat in prima repriza a fost un moment crucial pentru joc.”

Mutarea lui Ibrahimovic. Guardiola a fost bombardat la conferinta de presa cu intrebari legate de Ibrahimovic si noua sa echipa. „Este un jucator imens, ii doresc cele mai bune in noua lui aventura. A facut parte din cele 5 trofee pe care le-am castigat.”

Laudarea lui Iniesta. Iniesta a jucat la fel foarte bine pe El Sardinero iar Guardiola a fost multumit. „Este intr-o forma extraordinara dupa un an cu multe probleme, golul lui a fost foarte complicat.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s