FC Barcelona, la meciul cu numarul 2.500 din campionat

In aceasta seara cu incepere de la ora 21:00, FC Barcelona va disputa meciul sau cu numarul 2.500 in campionatul Spaniei, iar premisele unei victorii cresc considerabil, adversarul intalnit in cale, Sporting Gijon, fiind foarte modest.

Inca de cand s-a infiintat acest club profesionist de fotbal, a dorit tot timpul sa fie in varful ierarhiilor europene. Recordurile stabilite ulterior de la infiintare au aratat microbistilor din intreaga lume, pasiunea pentru culorile blaugrana ale acestor jucatori. Debordand de o incredere imensa in propriile forte si fiind capabili printr-un consiliu de directori cu potenta mare financiara sa-si permita achizitionarea celor mai dornici fotbalisti de a face performanta, FC Barcelona si-a cladit un nume foarte important in sportul rege.

Prestatiile fantastice oferite de jucatori publicului larg au demonstrat iubitorilor fotbalului ca filosofia acestui club bazat pe un fotbal placut ochiului a cules laurii doriti, fiind din acest punct de vedere un punct de reper pentru multe grupari profesioniste de fotbal in momentul actual. Castigarea ulterioara a trofeelor s-a bazat pe acest factor determinant, fiind altfel placut spectatorului, de aici devenind si cea mai sustinuta echipa din sportul rege, unde intr-un sondaj creat la dispozitia fanilor de catre agentia Sport+Markt, s-a dovedit ca numarul de 57,8 milioane fani nu a fost o pura intamplare. Fanii spera intr-o victorie facila cu Sporting Gijon, moralul jucatorilor oferindu-le aceasta imensa incredere.

Anunțuri

Un gând despre “FC Barcelona, la meciul cu numarul 2.500 din campionat

  1. Pingback: FC Barcelona, la meciul cu numarul 2.500 din campionat (via Blogul Suporterilor Catalani) « Goya – Jurnal de pariuri sportive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s