Cordoba CF vs Barça Athletic 2-0. Infrangere cauzata de greselile din aparare.

Micii canterani au cazut victime pentru a doua oara in acest sezon in Liga Adelante, nereusind sa scoata un rezultat pozitiv impotriva celor de la Cordoba CF, scor final 2-0 pentru echipa andaluza.

Nuevo Arcangel a fost stadionul pe care jucatorii celor de la Barça Athletic au cunoscut pentru a doua oara cum este sa fii infrant in cel de-al doilea esalon fotbalistic din Spania. Micii canterani au cazut prada unei concentrari evidente mai bune din partea gazdelor care erau practic condamnati la o victorie, pentru ca linia de clasament nu arata tocmai bine. Inca din primele minute ale intalnirii, andaluzii au fortat golul, dar fie nesansa, fie interventiile miraculoase ale lui Ruben Mino au anulat o deschidere de scor care se dorea rapida.

Surprinzator sau nu, Luis Enrique a incercat cu totul altceva, dorind o aparare solida care sa stopeze atacurile si mai apoi atacantii sa inscrie in urma unor contraatacuri letale. Aceasta noua tactica pusa in practica de catre managerul asturian nu i-a ajutat insa pe micii canterani care s-au vazut nevoiti sa incaseze primul gol pana la pauza. Autorul acestei reusite a fost Tena, dupa ce mai multe baloane succesive a dus balonul aproape de buturile lui Mino, de unde acest Miguel Angel Tena nu l-a iertat deloc. Catalanii se vad nevoiti sa intre la cabine cu un om eliminat, asta pentru ca Marc Muniesa a incasat cel de-al doilea galben dupa o intrare foarte dura asupra autorului golului andaluz. Din pacate, dupa reluare, baietii n-au avut ce sa faca si au incasat al doilea gol dupa doar 10 minute scurse din cea de-a doua repriza, autorul golului fiind Charles, iar de aici n-a mai fost absolut nimic de facut pentru Barça Athletic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s