Intoarcerea emblematicului Pau Gasol

Astazi in Barcelona va reveni unul dintre cei mai emblematici sportivi de un deceniu incoace, Pau Gasol. Acest personaj este asociat cu succesul in provincia catalana, loc de unde a pornit in basketul de mare performanta.

Pau Gasol i Saez pe numele sau complet, va reveni acasa. Locuitorii orasului Barcelona il asteapta cu bratele deschise, fiind considerat unul dintre copii de suflet al orasului unde predomina inainte de toate spiritul reciproc de loialitate, doar pentru cei care intr-adevar merita cu prisosinta acest lucru. Povestea acestui legendar basketbalist nu poate fi descifrata in cuvinte, tocmai datorita prestatiilor remarcabile avute pe parchetul oricarei sali sportive unde a evoluat. Regal Barcelona a avut deosebita onoare de a-l arunca in lumea basketului pe acest Pau Gasol, de unde mai apoi ambitia si determinarea aratata s-a dovedit a fi benefica in obtinerea renumelui care il are astazi. Seriozitatea si profesionalismul au fost principalii doi factori fara de care, Pau nu ar fi fost atat de celebru in lumea sportului aerian.

Este un model din acest punct de vedere pentru toti iubitorii acestui fenomen, unde predomina spectacolul inainte de toate. Va fi pentru a doua oara in cariera cand Gasol va reveni acasa, asta dupa ce in anul 2002 a venit cu gruparea Memphis Grizllies. De altfel, prezenta in Palau Blaugrana i-a cucerit pur si simplu pe fanii catalani. Pau Gasol a fost ieri dupa-amiaza in sala din palatul Sant Jordi pentru a-si face obisnuitul antrenament dinaintea partidelor si simpla prezenta a sa pe parchetul salii a creat o adevarata isterie, spectatorii fiind cat se poate de primitori cu el. De fiecare data cand atingea obiectul muncii,   Pau era aclamat la scena deschisa de catre freneticii suporteri catalani si astazi incepand cu ora 21:30 isi va desavarsi intr-adevar opera, intr-un duel mult asteptat cu multi dintre conationali de-ai sai, printre care Juan Carlos Navarro sau Fran Vazquez, doi dintre cei mai apropiati prieteni de actualul component al titratei Los Angeles Lakers.

Anunțuri

Un gând despre “Intoarcerea emblematicului Pau Gasol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s