Victorie muncita pentru Regal Barcelona la Granada

Exact cum am spus in avanpremiera duelului avut de catalani contra celor de la C.B. Granada, basketbalistii antrenati de Xavier Pascual au castigat acest meci, doar din cauza valorii indiscutabile ce separa cele doua grupari.

Basketbalistii de la Regal Barcelona au demonstrat  in acest inceput de sezon ca stiu sa se motiveze exemplar atunci cand este mai mare nevoie. Disputa aceasta s-a terminat in urma cu mai mult de 3 ore, insa cum presiunea timpului m-a facut sa anulez imediatul articol prezentat fanilor, acum este de datoria mea sa-mi repar greseala morala fata de voi, scriind randurile unei cronici ce au dus la o noua victorie pentru jucatorii blaugrana. Evidenta lipsa de potential a fost decisiva in vederea unui nou succes catalan. Maiestria demonstrata pe parchetul salii din Granada de catre Juan Carlos Navarro, Pete Mickael, Ricky Rubio si Jaka Lakovic a contat decisiv, gazdele nereusind sa raspunda cu aceeasi moneda formei desavarsite prin care trec basketbalistii catalani.

Meciul a fost insa foarte echilibrat. Pe durata celor patru sferturi regulamentare, cele doua oponente au aratat un basket foarte spectaculos, fiind in nenumarate randuri destinatari sa incinga atmosfera, una destul de tematoare. Kobi Karl si Joe Ingles au fost cei care au pastrat temperamentul salii foarte ridicat si in acelasi timp i-au facut pe vizitatori sa practice cel mai bun joc posibil pentru a adauga inca o victorie in palmares. Cei care au pastrat intact sansele unui nou succes au fost ”La Bomba ” Navarro, Lakovic si nu in cele din urma Fran Vazquez, special pentru ca a blocat foarte multe tentative ale gazdelor de a introduce balonul in cos. Suspansul a fost garantat pana spre finalul meciului, iar cei care au pornit cu prima sansa au obtinut victoria, fiind protagonistii unei demonstratii senzationale de basket.

C.B. Granada 78

Joe Ingles 25 puncte
Yaroslav Korolev 17 puncte
Kobi Karl 11 puncte
Rob Kurz 10 puncte
Paulao Prestes 8 puncte
Jon Steffanson 5 puncte
Jesus Fernandez 2 puncte

Regal Barcelona 85

Juan Carlos Navarro 24 puncte
Jaka Lakovic 16 puncte
Pete Mickael 14 puncte
Ricky Rubio 10 puncte
Terence Morris 7 puncte
Victor Sada 7 puncte
Fran Vazquez 4 puncte
Roger Grimau 2 puncte
Kosta Perovic 1 punct

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s