Amaya San Antonio vs FC Barcelona Borges 25-26. Victorie eroica obtinuta de catalani!

FC Barcelona Borges a obtinut o noua victorie pe un teren foarte greu, invingand la doar un singur gol diferenta gruparea Amaya San Antonio, scor final 26-25.

Acest meci nu a putut fi vizionat decat in Spania, iar o cronica ampla asupra acestei intalniri nu poate fi reprodusa aici. Revin de indata ce vor fi scrise randurile care au dus la o noua victorie in campionat, cea de-a 6-a consecutiva din Liga ASOBAL, campionatul spaniol la handbal masculin.

Update: Meciul incepea sub o nota foarte echilibrata, ambele tabere reusind sa inscrie goluri cu o foarte mare usurinta, asta pana cand tabela arata 11-9 pentru gazdele acestui meci. Jucatorii catalani nu s-au concentrat destul de suficient si au fost pedepsiti aspru de catre adversari, insa nu era totul pierdut pentru elevii lui Xavi Pascual. Vizitatorii au recuperat ceva teren fata de oponentii sai si au intrat la cabine, avand doar un singur gol de recuperat, 16-15. Prestatiile dintre buturi ale suedezului Johan Sjostrand au fost decisive, fostul portar de la Flensburg- Handewitt remarcandu-se in dauna unui Daniel Saric complet neconcentrat la acest meci.

Dupa pauza, cei care au intrat mai motivati asupra intalnirii au fost jucatorii blaugrana, care prin Siarhei Rutenka, Raul Entrerrios si nu in cele din urma Juanin Garcia au recuperat deficitul de un singur gol si au intors rezultatul in favoarea lor, 23-22. Era jumatatea primei reprize si antrenorul gazdelor a fost nevoit sa ceara timp de odihna. A fost intr-o oarecare masura un motiv intemeiat de a cere acest lucru, pentru ca elevii sai isi pierdusera luciditatea din fata portii. Cu toate acestea insa, pana la final ambele tabere n-au practicat cel mai bun handbal posibil, ceea ce i-a facut pe ambii portari sa se remarce. De altfel, pana la fluierul final s-au mai inscris doar 5 goluri. Eroul victoriei a fost Albert Rocas. Extrema dreapta catalana l-a invins pe goalkeeperul advers cand mai erau doar doua secunde din timpul regulamentar. De notat este ca Sjostrand a fost intr-o forma de exceptie, parand mai mult de 50% dintre suturile indreptate spre poarta sa.

Amaya San Atonio (16+ 9) Vasko Sevaljevic 7 goluri, Ibai Meoki 5 goluri, Gedeon Guardiola 3 goluri, Ratko Nikolic 3 goluri, Alberto Aguirrezabalaga 2 goluri, Eloy Gonzalez 1 gol, Adrian Crowley 1 gol, Victor Alvarez 1 gol, Javier Borragan 1 gol, David Rasic 1 gol.

FC Barcelona Borges (15+11) Siarhei Rutenka 5 goluri, Juanin Garcia 4 goluri, Konstantin Igropulo 4 goluri, Raul Entrerrios 3 goluri, Iker Romero 3 goluri, Christian Ugalde 2 goluri, Albert Rocas 2 goluri, Cedric Sorhaindo 2 goluri, Jesper Noddesbo 1 gol.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s