Xavi Pascual: Este fundamental sa continuam sirul victoriilor

Xavi Pascual, antrenorul finalistei ultimei editii a Ligii Campionilor la handbal masculin, FC Barcelona Borges, a sustinut in decursul zilei de astazi obisnuita conferinta de presa dinainte intalnirilor directe din Liga ASOBAL, campionatul profesionist al Spaniei.

Fostul portar al gruparii catalane din perioada anilor 90, acum devenit antrenor la FC Barcelona Borges, a tinut sa clarifice situatia in care se afla echipa, precizand lucruri foarte interesante. Iata ce a avut de spus domnul Pascual asupra acestei situatii foarte bune:

” Sunt extrem de multumit asupra inceputului remarcabil de sezon, atat in campionat cat si in cupele europene. Baietii mi-au demonstrat ca au un potential superb in momentul de fata si acest lucru n-are decat sa ma bucure. Astazi vom avea de infruntat ostilitatea publicului din Pamplona si trebuie sa avem cei mai buni jucatori la indemana pentru a reusi victoria. Victor Tomas si Dani Sarmiento au acuzat probleme in aceasta zi, dar nu avem motive de ingrijorare, pentru ca lotul este foarte puternic si putem acoperi eventualele absente. Intotdeauna am avut partide foarte grele impotriva celor de la AMAYA San Antonio, insa privim increzatori aceasta disputa. Elevii mei se afla intr-o ascensiune fulminanta , ceea ce ma face sa sper intr-un succes care ne-ar permite astfel ca parcursul nostru de pana acum in campionat sa fie 100% victorios. Desigur partida va fi destul de echilibrata, iar cand jocul nu va merge in favoarea noastra voi deveni brusc psihologul de care baietii au atata nevoie. Totusi, ambitia si determinarea cu care au evoluat pana acum ma face sa cred ca nu va fi nevoie de o eventuala motivare suplimentara. Trebuie sa ne intoarcem de la Pamplona victoriosi, astfel nu am realizat nimic. Este fundamental in acest moment sa continuam sirul victoriilor pentru a avea un moral foarte ridicat pentru meciurile urmatoare ” .

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s