Barça Athletic a scos doar un rezultat de egalitate la Tarragona

Din pacate, micii canterani n-au putut invinge o concitadina aflata la cativa kilometri distanta de Barcelona, terminand la egalitate 1-1, intr-o partida dominata in marea majoritate a timpului.

Micii canterani incepeau senzational partida si mai intai Jonathan dos Santos, iar mai apoi Nolito, l-au iertat de primirea primului gol pe portarul Ruben Perez. Dupa 10 minute in care au dominat copios ostilitatile, vizitatorii deschid scorul prin Nolito. Cel mai in forma jucator din echipa antrenata de Luis Enrique, a pornit o actiune pe cont propriu, a driblat tot ce a stat in calea sa si a sutat foarte puternic la coltul scurt, pacalindu-l pe portar advers, care a crezut initial ca Nolito va trimite spre vinclul buturilor sale. Catalanii sperau la o noua victorie in deplasare, dupa ce in prima etapa au castigat la una dintre candidatele serioase la promovare in acest an, Celta Vigo. Golul incasat de Gimnastic Tarragona i-a resuscitat practic si la doar un singur minut de la deschiderea scorului, Moran nimereste transversala. Forcing-ul permanent la care au fost supusi catalani a fost incredibil si Andreu Fontas a faultat in careu, astfel ca centralul acestei partide a dictat lovitura de pedeapsa.

Din fericire sutul lui Gerardo Noriega a atins bara, spre usurarea bancii tehnice catalane. Chiar si asa insa, gazdele atacau furibund si nu dureaza mult pana cand restabilesc egalitatea pe tabela de marcaj. Eloy Gilla a inscris, dar golul sau a fost anulat pe motiv de off-side spre finalul primei reprize. Barça Athletic a raspuns imediat acestei reusite neacordate si putea inchide partida, dar Christian Tello a ratat inexplicabil desprinderea si i-a permis astfel aceluiasi Eloy Gilla sa-si treaca de aceasta data numele pe lista marcatorilor. Dupa iesirea de la cabine, oaspetii au controlat permanent acest meci, insa nesansa a facut ca buturile lui Ruben Perez sa ramana intacte. Aceasta partida este considerata pierduta, pentru ca jucatorii blaugrana au controlat desfasurarea partidei, chiar si in conditiile in care lipseau fotbalisti precum Jonathan Soriano, Sergi Roberto, Marc Muniesa sau Abraham Minero, unii acuzand accidentari, altii fiind convocati la selectionata U 19 a Spaniei.

Gimnastic Tarragona: Ruben Perez – Mingo ( capitan) – Alex Ortiz – Sergio Diaz – Fernando Moran – (Ludovic Delporte min. 69) – Alex Cruz – Fernando Seoane – Xisco Campos – Rodrigo Gimeno – Gerardo Noriega (Abraham Gonzalez min. 79) – Eloy Gilla (Berry Powel min. 58)

Barça Athletic: Ruben Mino – Martin Montoya – Marc Bartra – Andreu Fontas – Carles Planas – Oriol Romeu – Jonathan dos Santos – Carlos Carmona (Victor Vazquez min. 68) – Christian Tello (Edu Oriol min. 81) – Saul Berjon (Ruben Rochina min. 68) – Nolito.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s