Lionel Messi in fata unui meci foarte special

Lionel Messi se afla in fata unei inedite premieri, insa nu in termeni fotbalistici, ci pur familiale. Maine in Argentina este o sarbatoare traditionala, fiind ziua nationala a Mamei.

Celia Cuccitini este mama care a dat omenirii un geniu in tainele fotbalului. Astazi starul argentinian este dator mamei sale cu o evolutie fantastica, pentru ca familia Messi sa fie intr-adevar multumita si sa aibe parte de o aniversare fastuoasa. Valencia a fost adversarul de care Leo Messi a facut o noua partida magistrala si atunci a fost tot cu un scop asemanator acestui moment, doar ca atunci hat-trickul inscris ”liliecilor” a fost dedicat verisoarei sale care se nascuse tocmai in ziua meciului.

Familia starului sud-american va asista la partida din aceasta seara, pentru ca mai apoi sa petreaca impreuna ziua nationala a mamei undeva prin orasul catalan. Credibilitatea este un semn aparte ce-l caracterizeaza pe Messi. In multe dintre cazuri din acestea ce tin 100% de o implicare sufleteasca, ”Pulga” a incantat asistenta de fiecare data, devenind astfel un membru onorant al familiei sale. Vom vedea in aceasta seara daca intr-adevar Messi poate sa-si incante din nou familia pentru o cauza nobila.

Anunțuri

Un gând despre “Lionel Messi in fata unui meci foarte special

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s