Prefata meciului Regal Barcelona – CB Menorca

Astazi cu incepere de la ora 13:30, Regal Barcelona se va duela cu gruparea CB Menorca intr-un nou meci din etapa a 5-a din Liga ACB, campionatul profesionist de basket masculin din Spania.

Catalanii vin dupa o victorie foarte grea obtinuta pe parchetul salii unde activeaza echipa franceza CB Cholet, 77-84, in ceea ce a fost inceputul unei serii care se doreste a fi din nou fantastica. Elevii lui Xavier Pascual tocmai erau invinsi cu o etapa in urma de catre CAI Zaragoza in prelungirile meciului si astfel au fost opriti in drumul unei noi serii de invincibilitate. Astazi vor infrunta o presiune suplimentara data de obligatiile fata de suporteri si staff, de unde Juan Carlos Navarro & co. sunt datori vanduti. Tocmai de aceea s-a instaurat in aceasta saptamana o neliniste completa in tabara catalanilor, insa chiar si in aceste conditii de presiune venita din exterior, ei pornesc increzatori catre obtinerea unei noi victorii in campionatul iberic.

Evidenta lipsa de valoare intre cele doua tabere de astazi poate fi decisiva, insa spiritul ede echipa al vizitatorilor poate compensa o eventuala lipsa de concentrare a gazdelor, survenita doar din cauza unei relaxari premature. De aceea in ultima etapa din Liga ACB, Regal Barcelona a pierdut, pentru ca si-au subestimat adversarii si acest lucru devine instantaneu fatal pentru tine, indiferent de adversarul care-l intalnesti. Este o regula sportiva de care trebuie sa se achite perfect de sarcini basketbalistii catalani, altfel risca sa devina subiect de discutie printre rivali. Intotdeauna trebuie sa tratezi sportul care-l practici cu mandrie, pentru ca in eventualitatea unei delasari totale, te pedepseste scump pentru indraznirea cu care tratezi unele partide. Vom vedea astazi incepand cu ora 13:30 daca Regal Barcelona a invatat din aceasta lectie importanta in perspectiva profesionalismului aratat pe parchet.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s