FC Barcelona Borges continua parcursul victorios din Liga ASOBAL

Actualul lider din ASOBAL si-a continuat parcursul victorios de pana acum, invingand lejer nou-promovata BM Alser Puerto-Segunto, scor final 41-29.

A fost o intalnire in care componenta celor doua tabere a cunoscut o soarta favoribila catalanilor, din cauze 100% ce tin doar de valoarea individuala. A fost o demonstratie de handbal pur pusa in aplicare de catre un quintet experimentat printre care se regasesc Jesper Noddesbo sau Siarhei Rutenka, ambii avand 6 goluri la final. Ceilalti trei protagonisti care au oferit un spectacol meritat celor 1.000 de fani aflati in Palau Blaugrana au fost Juanin Garcia, Raul Entrerrios si Albert Rocas. A fost de asemenea un bun prilej pentru Xavi Pascual de a-si odihni portarul nr 1 dintre buturi, Daniel Saric. Bosniacul a aparat foarte bine in prima repriza, iar din cea de-a doua locul sau a fost luat de catre Sjostrand, suedezul incasand doar 13 goluri, fata de predecesorul sau din poarta care fusese
invins in alte 18 randuri.

Situatia a scapat de sub control in tabara vizitatorilor odata cu ratarile inexplicabile din pozitii clare de a inscrie in momentul cand tabela arata un echilibrat 10-9 pentru FC Barcelona Borges. De aici totul s-a indreptat spre catalani care odata cu trecerea timpului deveneau tot mai exacti in momentul suturilor, exasperandu-l la culme pe tehnicianul oaspetilor, domnul Goran Dzokic. Sarabanda golurilor spectaculoase continua in partea secunda si spre intrarea in ultimele 7 minute ale acestei dispute, scorul arata un neverosimil 40-22 si gazdele s-au relaxat pe final, lasandu-le astfel oportunitatea omologilor sai de a recupera din diferenta uriasa ce-i separa.

FC Barcelona Borges (23+18) Siarhei Rutenka 6 goluri, Jesper Noddesbo 6 goluri, Juanin Garcia 5 goluri, Raul Entrerrios 5 goluri, Albert Rocas 5 goluri, Konstantin Igropulo 4 goluri, Dani Sarmiento 3 goluri, Marco Antonio Oneto 3 goluri, Christian Ugalde 2 goluri, Alvaro Ruiz 1 gol, Laszlo Nagy 1 gol.

BM Alser Puerto-Segunto (16+13) Jorge Sanchez 6 goluri, Nikola Prce 6 goluri, Ognjen Backovic 5 goluri, Iker Seranno 5 goluri, Adrian Sifre 4 goluri, Nacho Nebot 2 goluri, Tim Bauer 1 gol.

Anunțuri

Un gând despre “FC Barcelona Borges continua parcursul victorios din Liga ASOBAL

  1. Bine, bravo! sper ca si in ch league sa apara rezultatele si sa nu se mai impiedice handbalistii FCB de echipe mai slab cotate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s