FC Barcelona Borges obtine a 10-a victorie consecutiva in ASOBAL

FC Barcelona Borges a obtinut o noua victorie in actuala editie a Ligii ASOBAL, ajungand totodata la cea de-a 10-a victorie consecutiva. BM Alcobendas a fost victima catalanilor, scor final 36-23.

Cu un Siarhei Rutenka aflat in zi de gratie, FC Barcelona Borges a triumfat in parchetul din Alcobendas de o maniera incredibila, dar in acelasi timp imbucuratoare. Situatia echilibrata s-a pastrat pana la scorul de 3-3. De aici, handbalistii blaugrana s-au concentrat mai bine si au luat un avantaj substantial, care de altfel le-a permis pana spre fluierul final sa obtina o noua victorie, cea de-a 10-a din actuala editie de campionat a Ligii ASOBAL. Johan Sjostrand a fost de neoprit de pe linia portii, demonstrandu-si calitatea de goalkeeper respectat, prin paradele facute. Aceste interventii demne de apreciat le-a redat colegilor sai o incredere enorma in fortele proprii si pana la intrarea la cabine au oferit spectatorilor un handbal spectaculos. La un moment dat insa, Milos Pesic a redus diferenta enorma de pe tabela, reusind sa perforeze poarta catalana in 6 randuri, inscriind totodata singurele sale goluri din aceasta partida. Scorul pauzei arata un 17-12 pentru FC Barcelona Borges.

Dupa iesirea de la vestiare, vizitatorii au marsaluit pur si simplu spre victorie. A fost momentul in care, bielorusul Siarhei Rutenka si-a intrat in ritm, fiind de neoprit dincolo de linia ce arata 9 metri. Aceasta sarabanda spectaculoasa a reusitelor sale au fost de bun augur pentru coechipierii sai, deoarece vazand cum numarul 22 al catalanilor inscrie din absolut orice pozitie, au devenit mult mai stapani pe situatie si au fost aproape de nivelul interului dreapta venit in urma cu 3 sezoane de la Ciudad Real BM. In cea de-a doua repriza si-a facut aparitia pe parchet si portarul bosniac Daniel Saric. Intrarea sa intre buturi s-a simtit considerabil la finalul disputei, pentru ca s-a dovedit a fi intr-o forma de exceptie, scotand mai mult de 60% dintre suturile indreptate spre poarta sa. Impreuna cu Rutenka, Noddesbo si Albert Rocas, Saric a fost printre cei mai buni oameni in victoria categorica obtinuta cu scorul de 36-23 in dauna modestei grupari BM Alcobendas, ocupanta locului 11 in Liga ASOBAL.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s