Regal Barcelona reuseste o noua victorie in Liga ACB

Regal Barcelona continua sirul victoriilor si astazi au reusit un nou succes in campionatul spaniol. Victima catalanilor a fost Ayudo de Fuenlabrada, scor final 76-62.

Intalnirea dintre Regal Barcelona si Ayudo de Fuenlabrada contand pentru etapa a 9-a din Liga ACB a oferit suporterilor prezenti in Palau Blaugrana un binemeritat spectacol sportiv.  Acest meci a fost castigat datorita in special concentrarii evidente din jocul basketbalistilor blaugrana, care in urma prestatiei unui quintet valoros au putut iesi neinvinsi, fiind astfel la cea de-a sasea victorie din 7 meciuri posibile in acest sezon. Partida nu a fost transmisa pe internet decat in Spania si o eventuala cronica a acestei partide este indisponibila momentan. Voi reveni cu detalii, imediat ce apare pe publicatiile iberice. Va multumesc!

Aceasta partida a fost foarte facila, datorita in special momentelor individuale de toata frumusetea ale basketbalistilor catalani. Jaka Lakovic, Erazem Lorbek si Pete Mickael au fost cei mai constanti jucatori pe parchetul salii din Barcelona. Spectaculozitatea cu care terminau fazele le-a permis atat coechipierilor sai cat si fanilor sa asiste la o adevarata reprezentatie blaugrana. Oaspetii n-au fost in stare sa dea un raspuns pe masura cosurilor consecutive reusite de catalani si s-au vazut dominati copios de Regal Barcelona. Pe durata celor patru sferturi regulamentare ale disputei, s-a vazut doar o singura echipa in Palau Blaugrana. Fiecare basketbalist catalan a avut un merit in fiecare dintre cele 4 sferturi. Pe rand, Erazem Lorbek, Jaka Lakovic, Ricky Rubio si Pete Mickael au oferit publicului un binemeritat spectacol sportiv.

Regal Barcelona 76

Jaka Lakovic 13 puncte
Erazem Lorbek 13 puncte
Pete Mickael 12 puncte
Fran Vazquez 10 puncte
Ricky Rubio 10 puncte
Juan Carlos Navarro 8 puncte
Roger Grimau 4 puncte
Kosta Perovic 4 puncte
Terence Morris 2 puncte

Kristaps Valters 12 puncte
Ayon 12 puncte
Esteban Batista 10 puncte
Ferran Lavina 10 puncte
Xavi Rabaseda 6 puncte
Davor Kus 5 puncte
Guardia 3 puncte
Jon Cortaberria 2 puncte
Quino Colom 2 puncte
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s