Caja Laboral le-a administrat catalanilor a 4-a infrangere in acest sezon

Regal Barcelona a pierdut un nou meci in actualul sezon competitional si se afla la cel de-al 4-lea insucces. Caja Laboral le-a predat o noua lectie de basket si catalanii s-au recunoscut invinsi, 87-80.

Regal Barcelona nu reuseste sa-si revina dupa infrangerea suferita contra italienilor de la Montepaschi Siena din EuroLiga si pierd in ultimul sfert disputa cu rivalul traditional din ACB, Caja Laboral. A devenit deja o obisnuinta faptul ca basketbalistii blaugrana resimt sezonul trecut culminat cu 5 trofee, care a fost unul foarte epuizant si a cerut multa concentrare intreaga stagiune. Din fericire, se afla intr-un moment in care infrangerile se accepta si conducerea clubului cat si staff-ul tehnic vor cauta solutii imediate pentru a iesi din aceasta nebanuita situatie. Se poate observa destul de limpede ca jocul nu mai merge ca altadata.

Meciul a stat sub semnul echilibrului pana spre terminarea celor doua sferturi regulamentare pana la pauza, iar de acolo ambele tabere si-au adjudecat de o maniera entuziasmanta ultimele 2 sferturi. Regal Barcelona parea scapata in castigatoare cand tabela de pe Fernando Buesa Arena indica un 64-53, insa n-a fost sa fie o noua victorie catalana. Fernando San Emeterio nu a fost de acord ca cvintupla campioana din sezonul precedent sa plece cu 2 puncte si a dat tonul revenirii gazdelor si in cele din urma victoria nu a mai avut niciun secret pentru elevii lui Dusko Ivanovic. Chiar daca jocul devenise dezechilibrant odata cu cosurile consecutiv reusite de Caja Laboral, catalanii au incercat din rasputeri sa  raspunda printr-o maniera remarcabila, doar sa-si atinga obiectivul. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar basketbalistii blaugrana au plecat capul si s-au recunoscut invinsi de catre Caja Laboral, scor final 87-80.

Caja Laboral

Brad Oleson 18 puncte
Mirza Teletovic 17 puncte
Fernando San Emeterio 15 puncte
Stanko Barac 15 puncte
Marcelinho Huertas 10 puncte
David Logan 10 puncte
Martin Rancik 2 puncte

Regal Barcelona

Ricky Rubio 15 puncte
Pete Mickael 11 puncte
Joe Ingles 10 puncte
Fran Vazquez 10 puncte
Terence Morris 8 puncte
Jaka Lakovic 6 puncte
Erazem Lorbek 5 puncte
Victor Sada 5 puncte
Roger Grimau 5 puncte
Boniface N’Dong 5 puncte

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s