Expozitie de potential blaugrana in Kielce

FC Barcelona Borges a obtinut o victorie concludenta pe terenul gruparii poloneze KS Vive Targi Kielce, scor final 33-26 si altfel catalanii se pregatesc in liniste pentru marele derby cu Ciudad Renovalia BM care se va disputa la mijlocul saptamanii viitoare.

Presati oarecum de inceputul neconvingator din faza grupelor, elevii lui Xavi Pascual au vrut inca de la fluierul de start sa obtina victoria. Montati 100% psihic, catalanii si-au surclasat adversarii la orice capitol si au fost de neoprit in vederea obtinerii unui nou succes in Liga Campionilor la handbal masculin. Johan Sjostrand a fost omul pus pe spectacol inca din primele minute, acolo unde paradele sale le-au oferit oportunitatea colegilor sai sa-si treaca numele pe lista marcatorilor si de asemenea sa devina totul o obisnuinta pentru care FC Barcelona Borges era obligata sa plece victorioasa de pe parchetul salii poloneze. Iker Romero a fost cel care a reusit sa imprime colegilor din ofensiva o stare de spirit remarcabila, datorita in special golurilor extrem de spectaculoase dincolo de 9 metri.

Practic, dupa aceea extremele si-au intrat in rol, nelasandu-le absolut nicio sansa polonezilor, care s-au vazut nevoiti sa cedeze psihic aceasta disputa. A fost nevoie de o inspiratie remarcabila din partea tuturor celor implicati in aceasta partida pentru ca victoria sa nu mai fie deloc pusa sub semnul intrebarii. Reusitele succesive le-a permis vizitatorilor sa-si completeze o serie incredibila de goluri si daca tinem cont de aceasta eficienta uluitoare, FC Barcelona Borges se afla intr-o crestere incontinua care s-ar putea dovedi de bun augur pe viitor. Constanta fantastica prestata pe parchetul din Kielce indeamna la calm pe fani inaintea marelui duel din campionatul iberic cu Ciudad Renovalia BM. Acest meci nu a fost transmis in alte tari decat Polonia si astfel nu se stie cu exactitate marcatorii acestei intalniri. Voi reveni cand va fi disponibila lista cu cei care si-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Ks Vive Targi Kielce (11+15) Mateusz Zaremba 6 goluri, Witalj Nat 5 goluri, Rastjko Stojkovic 5 goluri, Patryk Kuchczyński 3 goluri, Mirza Dzomba 2 goluri, Henrik Knudsen 1 gol, Paweł Podsiadło 1 gol, Michal Jureski 1 gol, Mateusz Jachlewski 1 gol, Mariusz Jurasik 1 gol.

FC Barcelona Borges (18+15) Iker Romero 11 goluri, Christian Ugalde 5 goluri, Jesper Noddesbo 4 goluri, Raul Entrerrios 4 goluri, Cedric Sorhaindo 3 goluri, Konstantin Igropulo 3 goluri, Albert Rocas 2 goluri, Laszlo Nagy 1 gol.Reclame

Un gând despre “Expozitie de potential blaugrana in Kielce

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s