FC Barcelona Borges continua seria victoriilor in Liga ASOBAL

FC Barcelona Borges continua parcursul victorios din Liga ASOBAL, invingandu-i pe cei de la Ademar Leon cu scorul de 30-24, intr-o partida jucata ieri seara.

Ziua Nationala a Romaniei m-a facut sa uit complet de ultimul meci avut de handbalisti, insa chiar si in aceste conditii am aflat ca elevii lui Xavi Pascual au reusit o noua victorie in campionat, cea cu numarul 13. Catalanii au oferit un motiv spectatorilor din Leon sa regrete venirea in sala pentru a-si sustine favoritii, intrucat au asistat la o noua demonstratie de handbal letal din partea jucatorilor care apara culorile celui mai glorios club european din domeniul handbalului. Cel care a atras atentia in mod obsesiv a fost Juanin Garcia, acelasi handbalist care le-a facut zile negre principalilor contracandidati la cucerirea titlului in Spania, Ciudad Renovalia BM. Extrema stranga blaugrana nu a avut mila de adversari si i-a obligat sa scoata mingea din plasa in numai putin de 9 cazuri, fiind de altfel si principalul marcator al partidei. Siarhei Rutenka l-a evidentiat cel mai mult pe Juanin, pasele sale fiind un adevarat motiv pentru care a iesit marcator in aceasta intalnire. De partea cealalta, cei doi portari au avut misiunea teribila de a scoate mingi foarte puternic trimie spre buturi, dar atat Daniel Saric cat mai ales Johan Sjostrand au fost la inaltime si au scos multe baloane care putea la fel de bine sa fie goluri.

Din cauza acestor parade, jucatorii gazdelor s-au vazut nevoiti sa accepte infrangerea in dauna catalanilor si astfel dupa 13 etape scurse din actuala editie a Ligii ASOBAL, FC Barcelona Borges continua sirul victorios, fiind singura grupare care se poate lauda ca a invins orice adversar intalnit pana acum. De remarcat concentrarea oaspetilor in momentele cheie ale jocului. Egalitatea a persistat pana spre ultimele 10 minute ale intalnirii, atunci cand si-a intrat in ritm suedezul Sjostrand, nelasandu-se gazdelor sa se bucure de goluri pentru a face un joc foarte bun care sa le permita oarecum sa viseze la un succes in dauna gruparii blaugrana. De la 21-21 cat era scorul pe atunci, catalanii au mai inscris 9 goluri, fata de cele doar 3 ale elevilor lui Jordi Ribera.

Fisa tehnica a acestui meci:

Ademar Leon (14+10) Martin Stranovsky 7 goluri, Denis Buntic 7 goluri, Dalibor Cutura 3 goluri, Ricardo Martins Costa 2 goluri, Denis Krivochlykov 2 goluri, Mikel Aguirrezabalaga 1 gol, Hector Castrasena 1 gol, Carlos Ruesga 1 gol.

FC Barcelona Borges (14+16) Juanin Garcia 9 goluri, Siarhei Rutenka 5 goluri, Victor Tomas 5 goluri, Iker Romero 3 goluri, Jesper Noddesbo 3 goluri, Konstantin Igropulo 3 goluri, Laszlo Nagy 1 gol, Raul Entrerrios 1 gol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s