10 Decembrie, cea mai groaznica zi din viata mea ca fan FC Barcelona

Astazi unul dintre cele mai mari mituri europene din fotbal si-a incheiat ”activitatea” in ceea ce priveste traditia catalana, una in care nu exista pe tricoul de joc un sponsor.

S-a ajuns la acest compromis nefericit, de abia dupa 111 ani de existenta. S-a distrus un mit de care cu greu ma voi obisnui de acum incolo. Nu am privit cu ochi buni alegerea ca presedinte al domnului Sandro Rosell si a fost nevoie de aceasta zi nenorocita pentru a-mi arata calea conform caruia nu m-am inselat deloc in privinta acestui personaj. Dupa doar 5 luni de presedentie toata traditia care facea atat de special acest club s-a naruit. Nu accept aceasta intelegere dintre noul sponsor al clubului, Qatar Foundation si Rosell. Chiar daca s-au inteles ambele parti ca firma din Orientul Mijlociu sa plateasca anual timp de 5 ani suma de 30 milioane euro, acest impas major pateaza traditia singurului club care pana astazi nu avea sponsor pe tricou. De neimaginat aceasta zi pentru mine ca fan Barcelona. Nu-mi inchipui aceasta trecere brusca spre lumina marilor cluburi europene care purtau permanent numele diverselor firme care s-au angajat sa fie pusi ca sponsor principal. Datorita acestei intelegeri, Rosell este obligat sa plateasca anual celor de la UNICEF suma de 6 milioane euro . Cu mai multe detalii voi reveni luni, atunci cand site-ul oficial ne va informa mai bine asupra acestei ”realizari personale” .

9 gânduri despre “10 Decembrie, cea mai groaznica zi din viata mea ca fan FC Barcelona

  1. Da, cum sa nu. Datoriile de care vorbeste el nici nu exista. Vrea sa para un biet nevinovat care i-a fost lasata o mostenire plina de datorii. Nu ma prosteste asta pe mine cu una cu doua. Se gasi tocmai el sa faca un pas ”important” spre modernizare tocmai acum.

  2. Chiar daca a facut Rosell asta acum sau unu peste 10 ani tot aia era,macar a venit in cea mai buna perioada din istorie.Tot s-ar fi ajuns la asta…din pacate,asta e fotbalul de azi…

  3. @Andrei daca facea acest lucru Laporta nu eram atat de suparat, pentru ca domnia sa merita sa fie respectat de fani pana la adanci batraneti, dar el stia foarte bine ca rupea traditia catalana. Noi mereu ii vom multumi enorm acestui personaj pentru ca clubul a cunoscut cele mai mari performante in timpul domniei sale. Un adevarat gentleman!!! Despre noul presedinte nu pot sa zic acelasi lucru. Rosell este un dusman de-al lui Laporta si acum si-a desavarsit opera, stricand 100% traditia. Mi-e scarba de Sandro Rosell.

  4. @Maresalul sunt de aceeasi parere cu tine. Esti de acord cu mine ca Rosell a vrut sa se razbune pe Laporta si sa-l arate cu degetul ca el ar fi falimentat clubul? Eu insistent pe aceasta ipoteza, ce-i drept inca neverificata.

  5. Pingback: Blogul Suporterilor Catalani implineste astazi un an de la aparitie | Blogul Suporterilor Catalani

  6. Pingback: Durerea provocată: NEPREŢUITĂ! | RiviOnze.com | Blog de Alex Pircalaboiu

  7. Pingback: 10 decembrie, data prielnica regiunii catalane in eterna rivalitate Barcelona-Madrid | Blogul Suporterilor Catalani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s