Lionel Messi: Nu m-am asteptat sa castig Balonul de Aur

Lionel Messi, castigatorul primei editii a FIFA Ballon D’Or, a fost placut surprins de decizia fanilor de a-l vota in dauna coechipierilor sai de la FC Barcelona si a avut un discurs laudabil la adresa lor.

Dupa aflarea vestii conform careia a fost proclamat ca fiind noul Balon de Aur, Lionel Messi a afirmat unele lucruri pentru postul de televiziune iberic Canal + . Iata declaratiile oficiale ale starului argentinian:

” Nu m-am asteptat sa castig Balonul de Aur. S-a vorbit foarte mult despre Iniesta si Xavi si m-a surprins personal aceasta decizie. Sincer va spun ca nu merit deloc aceasta distinctie primita la Zurich. Mai mult meritau coechipierii mei, intrucat ei avut un an 2010 mai bun decat mine, ceea ce s-a confirmat in Africa de Sud. Una peste alta sunt extrem de fericit pentru pastrarea trofeului si voi incerca sa-mi arat calitatile atat pentru FC Barcelona, cat mai ales pentru selectionata Argentinei. Inca nu sunt constient de distinctia acordata si sunt pus intr-o situatie tare delicata, insa este bine pentru toata lumea ca am alcatuit cu totii un podium 100% provenit din academia La Masia. Voi continua sa raman acelasi jucator, chiar si cand primesc premii individuale de o importanta majora pentru fiecare fotbalist profesionist ”

Un gând despre “Lionel Messi: Nu m-am asteptat sa castig Balonul de Aur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s