Sampdoria Genoa este foarte aproape sa-l achizitioneze pe Mauro Icardi

Sampdoria Genoa este foarte aproape sa-l inregimenteze pe unul dintre cei mai promitatori fotbalisti avuti la dispozitie de cantera clubului FC Barcelona.

Conform publicatiei catalane Sport, Mauro Icardi este pe punctul de a semna actele conform carora fotbalistul argentinian va deveni component al gruparii  din ”cizma” . Mutarea acestui talentat atacant de meserie este facilitata intr-o oarecare masura de statutul sau, Icardi avand cetatenie italiana. Conducatorii italieni au afirmat ca au ajuns la un acord cu FC Barcelona privind achizitionarea definitiva, intrucat membrii secretariatului tehnic al catalanilor au considerat ca jucatorul venit in urma cu 3 ani de la gruparea de tinere talente UD Vecindario nu indeplineste criteriile de performante dorite. In ciuda faptului ca nu a aparut nici macar o stire oficiala care sa confirme acest transfer, prin vocea impresarului sau, Icardi este cu un pas pe Marrasi. Iata declaratiile oficiale ale agentului sau:

” Mauro a fost in aceasta stagiune fotbalistul care nu a avut evolutii convingatoare si am decis in comun ca este necesar pentru jucator sa faca un pas important in cariera. Sampdoria Genoa este o oportunitate buna pentru el, intrucat conducatorii de acolo sunt incantati de o eventuala achizitionare. In aceasta saptamana voi avea o discutie cu oficialii Barcelonei si vom stabili impreuna ceea ce este mai bine pentru jucator. ”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s