Lagun Aro BC vs Regal Barcelona 75-78. Navarro si Anderson au fost eroi in San Sebastian!

Regal Barcelona a obtinut victoria din deplasarea dificila avuta la San Sebastian, acolo unde au intalnit gruparea Lagun Aro BC. Catalanii s-au impus cu scorul de 78-75.

Regal Barcelona a suferit enorm in San Sebastian si doar momentele inspirate puse in practica de Juan Carlos Navarro si Alan Anderson au adus un nou succes in tabara catalana. Partida in sine a fost destul de echilibrata si spectatorii au crezut pana in ultimele secunde ale jocului intr-un rezultat pozitiv al favoritilor in fata actualului lider din Liga ACB. Gazdele le-au aratat celor echipati in maieu ros-albastru cu dungi ca vor trebui sa alerge foarte bine pentru a obtine eventuala victorie. Pe durata celor doua sferturi regulamentare pana la pauza de 15 minute, bascii au fost de departe cei mai constanti basketbalisti din teren, aratandu-le adversarilor mult tupeu in joc. Cel care a ridicat publicul in picioare a fost Andy Panko, un masiv de 2.03 m. Jocul sau a excelat atat din punct de vedere ofensiv, cat mai ales defensiv, blocand tentativele de cosuri spectaculoase ale unor colosi precum Boniface N’Dong sau Kosta Perovic. Tabela arata la pauza un incredibil 36-34 si ramanea la indemana lui Xavier Pascual sa-si motiveze elevii in asa fel incat victoria sa devina certitudine absoluta.

Indicatiile primite de catalani in vestiar le-a priit de minune si a iesit la rampa Juan Carlos ” La Bomba ” Navarro . Conducatorul de joc iberic si-a aratat maiestria inca odata, iar colegii sai au avut de profitat indelung dupa patrunderile sale fanteziste care le-a dat pur si simplu planurile peste cap gazdelor. Daca pana atunci, iberic a creat multa panica in tabara adversa, spre finalul intalnirii si-a facut aparitia americanul Alan Anderson, venit in aceasta iarna de la Maccabi Tel-Aviv. Ambii le-au facut zile negre aparatorilor adversi, iar Navarro a trecut exemplar de 6.000 puncte inscrise in Liga ACB pana acum. A dovedit mult caracter in momentele dificile ale jocului si doar datorita ambitiei sale, coechipierii sai si-au pus amprenta evident pe sclipirile spaniolului. Scorul final de 78-75 a demonstrat ca Regal Barcelona isi intra intr-un ritm exemplar si putem asista cu totii la performantele din sezonul precedent.

Lagun Aro GBC: Uriz (6 pct), Panko (19 pct), Miralles (3 pct), Doblas (13 pct), Baron (8 pct) 5-ul de start-, Lasa, Kone (6 pct), Alfonso Sánchez (8 pct), Lorbek (3 pct), Salgado (9 pct).

Regal Barcelona: Rubio (4 pct), Navarro (22 pct ), Perovic (9 pct), Vázquez (12 pct), Anderson (15 pct) 5-ul de start-, Sada (6 pct), Lakovic, Morris (6 pct), Boniface (4 pct), Grimau, Ingles.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s