Regal Barcelona a inceput cu dreptul apararea Cupei Regelui Spaniei

Regal Barcelona a dispus azi-noapte de concitadina DKV Joventut Badalona in faza sferturilor de finala ale Cupei Regelui Spaniei la basket masculin, scor final 86-66.

De ieri a inceput Cupa Regelui Spaniei, iar favoritele au ajuns in cadrul semifinalelor cat se poate de laudabil, cu un plus pentru Regal Barcelona in ceea ce priveste spectaculozitatea succesului. Capitala Spaniei gazduieste cea de-a 75-a editie, iar spectacolul a fost la inaltimea asteptarilor toata ziua de ieri, 11 februarie 2011. Detinatoarea trofeului, Regal Barcelona, a avut o misiune facila in fata unui Joventut Badalona lipsit de aportul unor basketbalisti importanti in angrenajul echipei conduse de pe banca tehnica de catre Pepu Hernandez, fost selectioner al Spaniei. Acest lucru i-a permis intr-un mod neasteptat senegalezului Boniface N’Dong sa devina principalul realizator al serii, cu numai putin de 18 puncte.

Apararea agresiva conceputa de domnul Xavier Pascual sa blocheze tentativele de reusita ale adversarilor a fost un bun prilej pentru intreaga echipa blaugrana sa-si arate potentialul imens, atat din defensiva, cat mai ales din perspectiva ofensivei, unde aruncarile decisive de 3 puncte n-au dat gres mai deloc, Joe Ingles fiind cel care a punctat cel mai bine dincolo de panou. Succesul obtinut cu scorul de 86-66 a venit de la sine in acest sens, intrucat cei echipati in verde complet, n-au putut realiza mare lucru in fata unei astfel de provocari extraordinare venita din tabara adversa, acolo unde catalanii au fost de departe extrem de concentrati pe durata intregii partide. Astazi incepand cu ora 19:00 vom asista cu totii la inceperea semifinalelor. Regal Barcelona va disputa penultimul act impotriva celor de la Caja Laboral, echipa care a dispus de Bizkaia Bilbao, 76-74. Acest meci va incepe de la 21:30. Cealalta semifinala va opune gazda acestei competitii, Real Madrid MMT si Power Electronics Valencia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s