Navarro si Rubio au fost invinsi in lupta pentru premiile FIBA Europe

Juan Carlos Navarro si Ricky Rubio n-au fost votati suficient de catre fani pentru a iesi invingatori in lupta pentru decernarea premiilor de catre FIBA, forul international al baschetului.

Navarro s-a clasat in categoria celui mai bun basketbalist european de abia pe pozitia a 5-a, fiind depasit la acest capitol de catre sarbul Milos Teodosic, compatriotul sau Pau Gasol, germanul Dirk Nowitzki si lituanianul Linas Kleiza. Aceasta clasare a fost datorata in mare masura prestatiei execrabile de la CM din Turcia, unde reprezentativa Spaniei nu a trecut de sferturi, fiind invinsi de catre Serbia. Conducatorul de joc al gruparii elene Olympiakos Pireu, Milos Teodosic, a castigat in premiera aceasta distinctie individuala, detronandu-l pe campionul en-titre din NBA, celebrul Pau Gasol.

La categoria cel mai bun tanar basketbalist al Europei, Ricky Rubio a fost depasit de catre pivotul de origine ceha, Jan Vesely. Jucatorul care apartine de Partizan Belgrad l-a detronat pe Ricky pentru prima oara dupa trei ani de zile, timp in care componentul campioanei en-titre din EuroLiga, Regal Barcelona, isi adjudecase meritoriu premiile. De aceasta data, cel comparat cu celebrul Toni Kukoc, campion in NBA cu Chicago Bulls, a fost votat mai mult de catre experti, ceea ce a contat decisiv in desemnarea sa ca fiind cel mai bun tanar basketbalist european al momentului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s