FC Barcelona Borges a ajuns la 19 succese consecutive in ASOBAL

Vice-campioana Spaniei la handbal masculin, FC Barcelona Borges, a inregistrat azi-noapte cel de-al 19-lea succes consecutiv in ASOBAL. Victima catalanilor a fost CAI Aragon, scor final 33-24.

Elevii antrenati de Xavi Pascual erau inca cu gandul in Manheim, acolo unde au fost privati de o victorie muncita de niste arbitri incompetenti si au vrut sa continue seria interminabila de succese in Liga ASOBAL. Inca de la bun inceput s-a vazut cine si-a dorit mai mult victoria si cine nu. FC Barcelona Borges a pornit sarabanda golurilor spectaculoase inca din primele minute si fiind ajutati de un public foarte ”cald”, handbalistii blaugrana s-au bucurat la fluierul final al brigazii formate din fratii gemeni Gude Prego de un nou succes concludent obtinut in campionat. Aceasta intalnire care a contat pentru etapa a 19-a a opus doua tabere total diferite, cu un plus semnificativ pentru catalani in ceea ce priveste loturile, unul in care se observa indelung lipsa evidenta de valoare intre cele doua echipe, daca intr-adevar esti la curent cu toate miscarile de trupe din cadrul handbalului european. Golurile au fost majoritatea indreptate spre buturile lui Malumbres si vizitatorii n-au putut realiza mai mult de 24 goluri pe parchetul salii Palau Blaugrana, pentru ca a intervenit factorul dezechilibrului valoric si le-a permis unor handbalisti precum Laszlo Nagy, Siarhei Rutenka sau Victor Tomas sa-si treaca in contul personal o noua serie remarcabila de goluri splendide. Cei 1.500 de spectatori au avut de admirat indeaproape patrunderi letale colaborate cu pase decisive catre pivoti, ceea ce a contat decisiv pana la final, intrucat oaspetii n-au dispus de momente bune pentru a spera la un deznodamant favorabil ocupantilor pozitiei a 11-a in clasamentul Ligii ASOBAL.

FC Barcelona Borges (17+16) Laszlo Nagy 8 goluri, Jesper Noddesbo 4 goluri, Siarhei Rutenka 4 goluri, Victor Tomas 3 goluri, Dani Sarmiento 3 goluri, Raul Entrerrios 3 goluri, Christian Ugalde 3 goluri, Iker Romero 2 goluri, Cedric Sorhaindo 2 goluri, Albert Rocas 1 gol.

CAI Aragon (13+11) Demetrio Lozano 6 goluri, Antonio Carton, 5 goluri, Ivan Stankovic 4 goluri, Robert Arhenius 3 goluri, Josep Masachs 3 goluri, Gabor Grebenar 1 gol, Fredrik Larsson 1 gol, Sergio Ruiz 1 gol .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s