Barça Atlètic reuseste al patrulea succes consecutiv in Liga Adelante

Micii canterani continua seria rezultatelor pozitive din ultimul timp, reusind cu putin timp in urma sa dispuna de Gimnastic Tarragona, scor final 4-0.

Desi meciul s-a disputat in conditii atmosferice neprielnice, elevii lui Luis Enrique au demonstrat forma excelenta traversata de trei meciuri consecutive in Liga Adelante, toate fiind victorii pe linie. Din pacate nu am putut privi meciul, decat 5 minute, strict din cauza problemelor iscate de reteaua de cablu, care a fost intrerupta aproximativ doua ore si golurile victoriei concludente de 4-o nu am putut sa le urmaresc. Cel tarziu luni veti cunoaste detaliile complete ale acestei dispute care a contat pentru etapa a 29-a din cel de-al doilea esalon fotbalistic al Spaniei. Golurile au fost marcate de catre doi jucatori: Jonathan dos Santos si Jonathan Soriano.

Partida s-a disputat pe un gazon neprielnic tehnicitatii elevilor lui Luis Enrique, dar chiar si in aceste conditii au distrus una dintre cele trei echipe provenite din regiunea catalana in Liga Adelante. A fost nevoie de aproximativ 16 minute pentru ca tabela de pe Mini Estadi sa fie modificata. Mingile pasate corespunzator si patrunderile in careul advers au adus balonul spre mexicanul Jonathan dos Santos, iar acesta nu-l iarta din apropierea careului de pedeapsa pe Ruben Perez, pacalindu-l cu un sut pe mijlocul portii. Cel de-al doilea gol al serii a purtat semnatura golgeterului filialei catalane, Jonathan Soriano. Purtatorul tricoului cu numarul 11 din tabara gazdelor plaseaza un sut splendid dupa un corner bine executat de catre marcatorul primului gol al serii. Executia a fost realmente incantatoare!

Dupa iesirea de la cabine, micii canterani si-au desavarsit opera intr-un stil 100% catalan, plin de spectaculozitate si determinare in sine. Fratele mai mic al unui fost jucator al catalanilor, Giovanni dos Santos, Jonathan, il invinge din nou pe nefericitul Ruben Perez, trimitand un sut fara preluare aproape de vinclul buturilor sale. Nu avea sa fie ultima reusita al unui meci fantastic realizat de componentii echipei ”satelit” . La doar zece minute distanta de golul al treilea, Martin Montoya porneste intr-o actiune caracteristica si este faultat in suprafata de pedeapsa, de unde Jonathan Soriano inchide definitiv tabela la 4-0. Datorita acestui gol, fostul atacant al concitadinei Espanyol devine golgeterul celui de-al doilea esalon fotbalistic din Spania, depasindu-si totodata performanta anterioara de goluri intr-un sezon competitional. Singurul impediment catre gloria suprema este neparticiparea acestor minunati tineri jucatori in play-off. Chiar si asa insa, se bucura de fiecare minut petrecut pe gazon. Rezumatul acestei partide il puteti vedea aici. Barça Atlètic a urcat datorita acestei victorii un loc in clasament, fiind in prezent ocupantii pozitiei a 4-a in Liga Adelante.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s