Daniel Saric va lipsi o luna de zile din lumea handbalului

Portarul titular al gruparii FC Barcelona Borges, Daniel Saric, a fost diagnosticat cu ruptura de ligamente in zona genunchiului si va sta departe de lumea handbalului aproximativ o luna de zile.

In meciul din turul optimilor de finala ale EHF Champions League, Saric a parasit parchetul dupa aterizarea maghiarului Gerko Ivanczsik pe genunchiul sau. Desi parea ca medicii si-au facut treaba exemplar, bosniacul s-a incapatanat sa ramana intre buturi pentru a apara lovitura de la 7 m, insa chiar daca s-a dovedit curajos intr-o astfel de situatie, acum regreta decizia.

Leziunea il scoate automat din orice competitie pentru aproximativ o luna de zile, ceea ce-l face sa rateze confruntarile din campionat si Cupa Regelui Spaniei. In cazul calificarii in sferturile Ligii Campionilor, Daniel Saric va privi evolutia coechipierilor sai din tribune. De abia in momentul cand FC Barcelona Borges poate obtine biletele catre Final Four-ul din Koln, Saric va fi la dispozitia domnului Xavi Pascual. Acest lucru nu poate decat sa ofere starea pozitiva tuturor. Perioada anuntata in privinta revenirii pe parchet este intre 28-29 mai. Pana atunci buturile echipei vor purta responsabilitatea cuplului Sjostrand-Perez de Vargas. Cei doi vor avea misiunea sa mentina procentajul 100% victorios pe anul 2011.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s