FC Barcelona Borges a ratat un nou obiectiv propus la inceputul sezonului

FC Barcelona Borges a pierdut dramatic semifinala Cupei Regelui Spaniei la handbal masculin, fiind invinsi in ultimele secunde de Cuatro Rayas Valladolid.

Au trecut aproximativ doua zile de la aceasta infrangere, insa din cauza faptului ca mai multe evenimente sportive in care a fost angrenata societatea catalana s-au desfasurat concomitent, n-am putut face fata cerintelor impuse insusi de catre mine, dar astazi este motiv de reamintire, fara indoiala. Vigo a fost orasul blestemat pentru destinele celei mai titrate grupari profesioniste din cadrul handbalului masculin. Dupa infrangerea suferita in finala Cupei ASOBAL in dauna rivalilor de la Ciudad Real Renovalia BM, catalanii au avut parte de un nou episod nedorit, dar de aceasta data protagonistii intristarii intregului staff catalan au fost cei de la Cuatro Rayas Valladolid, fosta castigatoare in anul 2004. Meciul a fost extrem de echilibrat pe durata celor 60 minute regulamentare si diferenta a fost facuta pe seama greselilor personale, unde FC Barcelona Borges le-a permis adversarilor sa fie increzatori intr-o eliminare fantastica al singurei echipe neinvine pana acum in campionatul Spaniei. Zis si facut! Cei echipati intr-un predominant galben i-au facut pe oponenti sa-si scoata din ”arsenal” suturi puternice, insa au fost ghiciti in marea majoritate al timpului de catre Sierra, cel de-al treilea portar al reprezentativei iberice.

Acest lucru le-a permis colegilor sai sa incerce imposibilul. Handbalistul norvegian Tvedten a inteles cel mai bine mesajul incurajator primit dintre buturi si a stricat reintalnirea cu rivalii traditionali ai ultimului deceniu, Ciudad Real Renovalia BM. Cand mai erau aproximativ 20 de secunde din timpul regulamentar de joc, situatia pe tabela de marcaj devenea perfect egala, 25-25. Siarhei Rutenka a trimis un sut splendid care l-a pacalit pe Sierra si toti cei prezenti in sala din Vigo asteptau o repriza suplimentara de 10 minute, insa acelasi Havard Tvedten a reusit sa strice socoteala definitiv, intristand totodata toata suflarea catalana. In finala competitiei, Ciudad Real si-a trecut in palmares un nou titlu, invingand fara drept de apel pe Valladolid, 31-22. Prin aceasta ratare inexplicabila al unui nou trofeu, jucatorii celor de la FC Barcelona Borges raman sa se concentreze pe cele doua competitii ramase de disputat, campionatul si Velux Champions League, cea mai importanta competitie intercluburi din lumea handbalului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s