Avancronica partidei Recreativo Huelva – Barça Atlètic

Filiala blaugrana deschide etapa cu numarul 34 din Liga Adelante. Adversarul micilor canterani vor fi ocupantii pozitiei a 15-a, Recreativo Huelva.

Exact precum saptamana trecuta, Barça Atlètic incepe etapa, cea cu numarul 34 din actuala stagiune competitionala din cadrul celui de-al doilea esalon fotbalistic al Spaniei, Liga Adelante. Forma exceptionala traversata de micii canterani se observa in clasament, unde elevii lui Luis Enrique ocupa momentan ultima treapta a podiumului, fiind la doar sase lungimi distanta de prima clasata, Real Betis. Cum promovarea este interzisa din cauza faptului ca echipa principala evolueaza pe prima scena fotbalistica din Spania, fotbalistii care in viitorul apropiat ne vor apara mandria de suporter, incearca sa tina capul sus intr-o batalie crancena care mai dureaza doar 9 etape. Adversarii din aceasta seara, Recreativo Huelva, n-au avut cel mai bun sezon, fiind in dese randuri nevoiti sa se recunoasca invinsi de oponenti mult mai maturi, care stiu exact sa gestioneze un avantaj pe tabela de marcaj.

Luis Enrique incearca sa lase o impresie buna, intrucat se afla la final de contract cu filiala catalana si rasplata despartirii sale trebuie sa fie justificata de evolutiile elevilor sai. Pana acum, jucatorii asculta indeosebi sfaturile tehnico-tactice primite din partea fostului mare mijlocas ofensiv din perioada anilor 90 si acest lucru se observa indelung. Victoriile concludente au avut prilejul sa mentina starea de spirit necesara, iar seria fantastica de rezultate pozitive poate continua si in aceasta seara, cu incepere de la ora 22:00. In tur, ambele tabere n-au fost in stare sa obtina succesul dorit, incheind la egalitate, 1-1.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s