FC Barcelona Borges obtine cea mai categorica victorie din acest sezon

FC Barcelona Borges mentine parcursul 100% victorios din actuala editie de Liga ASOBAL. Cea de-a 25-a victima a sezonului a fost nevoita sa asiste umilintei supreme.

Totul merge perfect pentru FC Barcelona Borges in campionatul Spaniei la handbal masculin. Cea mai titrata grupare profesionista din domeniul handbalului masculin, a reusit duminica cea mai categorica victorie a sezonului, 45-25 contra modestei BM Alcobendas. Inca din primele minute ale intalnirii, catalanii au dorit insistent sa obtina un nou succes stagional. Dupa doar 4 minute scurse din timpul regulamentar tabela arata 6-1 si victoria era asigurata din punct de vedere psihic. Vizitatorii au incercat sa revina oarecum in meci, dar lipsa evidenta de precizie i-a permis suedezului Johan Sjostrand sa paraze aproximativ 80% din suturile indreptate spre buturile sale.

Datorita acestei incurajari primita din poarta, colegii sai n-au avut mila absolut deloc de un colectiv complet iesit din nivelul necesar al concentrarii intr-un asemenea duel. Juanin Garcia, Siarhei Rutenka si ceilalti, au inclinat balanta definitiv catre obtinerea victoriei cu numarul 25 din tot atatea meciuri disputate pana acum in Liga ASOBAL, campionatul profesionist de handbal masculin al Spaniei. Tabela din Palau Blaugrana arata un neverosimil 22-10 la pauza pentru FC Barcelona Borges. Dupa iesirea de la vestiare, fanii care au asistat la acest meci au avut parte de o surpriza placuta petrecuta pe parchet. Inca din primele secunde ale reprizei secunde Xavi Pascual se hotaraste sa-l introduca intre buturi pe Daniel Saric, titularul obisnuit al catalanilor.

Bosniacul s-a recuperat miraculos dupa accidentarea suferita in partida tur din cadrul optimilor de finala ale Ligii Campionilor contra gruparii maghiare MKB Veszprem si astfel a redat entuziasm in tabara catalana. De apreciat taria de caracter a bosniacului care a fortat recuperarea. El a fost nevoit sa accepte 3 saptamani de pauza, dar a dorit insistent sa participe de pe parchet in cea mai dificila perioada a sezonului pentru colegii sai si a grabit pregatirile revenirii. Saric a demonstrat ca nu si-a pierdut luciditatea in poarta si a incantat asistenta cu interventiile sale, demne de un mare campion. Precizia catalana a inceput sa creasca considerabil odata cu intrarea spre ultimele 10 minute ale partidei. Oaspetii au incercat sa limiteze proportiile scorului, dar s-au vazut nevoiti sa asiste neputintei, intrucat adversarii au fost pe durata intregii partide, concentrati 100%. Victoria cu 45-25 este cea mai categorica din actualul sezon competitional si totodata cea cu numarul 100 pentru Xavi Pascual de cand este responsabil cu destinele gruparii catalane.

FC Barcelona Borges (22+23) Juanin Garcia 8 goluri, Marco Antonio Oneto 6 goluri, Konstantin Igropulo 5 goluri, Siarhei Rutenka 4 goluri, Victor Tomas 4 goluri, Christian Ugalde 3 goluri, Iker Romero 3 goluri, Raul Entrerrios 3 goluri, Jesper Noddesbo 3 goluri, Laszlo Nagy 3 goluri, Cedric Sorhaindo 2 goluri, Dani Sarmiento 1 gol.

BM Alcobendas (10+15) De la Rubia 8 goluri, Castano 5 goluri, Catalina 3 goluri, Prieto 3 goluri, Selva 2 goluri, Tejon 2 goluri, Rohaly 2 goluri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s