In cautarea identitatii pierdute

 FC Barcelona trebuie sa uite saptamana nefasta prin care a trecut, deoarece vin vremuri dificile si fara consistenta in evolutii, elevii lui Josep Guardiola vor suferi teribil.

Meciul de astazi contra gruparii basce Osasuna Pamplona de pe teren propriu, devine esential in perspectiva abordarii dublei manse cu Real Madrid din cadrul semifinalelor celei mai titrate competitii intercluburi, UEFA Champions League. Cele doua intalniri avute cu madrilenii in decurs de aproximativ o saptamana ne-au aratat noua, fanilor, anumite probleme care trebuie rezolvate urgent de staff-ul tehnic. Mourinho este un tehnician care prefera intotdeauna rezultatele in dauna fotbalului spectaculos, iar Pep se afla intr-o presiune uriasa de gestionare al situatiei date.  

Trebuie gasite solutii care sa-l surprinda pe lusitan, insa problemele de efectiv si lotul insuficient de jucatori il pune intr-o situatie critica pe singurul tehnician din lumea fotbalului care a triumfat in absolut toate competitiile in care a fost angrenata echipa domniei sale pe durata unui singur an calendaristic.  Ora 21:00 devine extrem de importanta in mentinerea avansului fata de Real Madrid, intrucat rivalii nostri traditionali vor continua lupta pana la finalul sezonului, chiar daca au spus raspicat, mai ales prin vocea lui Mourinho, ca editia actuala de La Liga este adjudecata 100% de Barcelona.                                        

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s