Minutul de glorie

Jaume Marquet i Cot, cunoscut de microbisti sub titulatura celebra, Jimmy Jump, a prezentat fanilor de pretutindeni un inedit documentar, unde aflam deciziile luate de cel nascut in Sabadell, un oras apropiat de Barcelona.

La cei 37 de ani ai sai, Jimmy Jump este dator vandut catre instantele civile iberice. Domnia sa este nevoit sa plateasca pentru daunele produse, aproximativ 200.000 euro. Situatia financiara nu-i permite absolut deloc sa ofere suma mentionata mai sus, dar pastreaza identitatea unui individ dornic sa fie in centrul atentiei pentru cateva minute. Desigur, doar in cazul aparitiilor la un eveniment de-o importanta majora, intrucat simte permanent sa aibe prim-planul, indiferent de luna, an. Senzatia unica traita de acest excentric suporter blaugrana in urma evenimentelor din intreaga lume, ii defineste 100% popularitatea, una care a atins aprecieri impresionante.

Totusi, simpla prezenta nu-i lasa indiferenti pe cei considerati responsabili cu mentinerea ordinii si disciplinei in diverse locatii importante de pe mapamond. Jaume Marquet i Cot este constient de temperamentul sau si defineste aceasta experienta capatata precum un stil de viata aparte, privit intotdeauna in perspectiva. Tocmai de aceea, si-a indeplinit un obiectiv personal, oficializand un parteneriat interesant cu o companie spaniola pentru un documentar intitulat ”minutul de glorie”, unde putem afla motivele intemeiate pentru care Jimmy Jump isi dedica neincetat timp in privinta raspandirii brand-ului sau. Ultima reprezentatie de acest gen s-a intamplat chiar pe Camp Nou, in ultimul episod din eternul si fascinantul El Clasico . In videoclipul de jos, veti afla mai multe despre ispravile sale. Vizionare placuta!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s