Misiunea 100

Primera Division este aproape de sfarsit. Mai sunt programate doar patru etape, iar FC Barcelona poate obtine un total impresionant de 100 pct. Desigur, pentru a ajunge la aceasta cifra, trebuie sa castige de patru ori consecutiv.

De astazi in doua saptamani, Primera Division isi va inchide oficial portile. FC Barcelona este intr-o situatie placuta de oficializare al unui record impresionant. Catalanii detin in momentul de fata 88 pct si presupunand ca vor obtine patru succesuri in etapele ramase de disputat, vor avea prilejul binemeritat sa fie amintiti ca fiind prima echipa din Spania care ajunge la cifra 100 intr-un sezon competitional. Daca anul trecut, favoritii nostri au acumulat 99 pct, stabilind un record in ceea ce priveste cel mai mare numar de puncte trecute in contul unei campioane, astazi de la ora 20:00 vor avea imensa oportunitate sa inceapa doborarea precedentei performante.

RCD Espanyol Barcelona nu-i tocmai o echipa usor de invins, iar Guardiola stie acest amanunt foarte bine. Concitadina a creat destule probleme in ultimul deceniu ”extraterestrilor” si motive de revansa sufleteasca exista in tabara campionilor en-titre. Vom vedea cu totii ce rezerva destinul acestor baieti. Sper din tot sufletul sa duca la bun sfarsit cele patru meciuri ramase, pentru ca m-ar face sa fiu inca odata mandru de prestatiile de pe gazon, dar daca nu se poate ajunge la cifra 100, conteaza in primul rand sa devina campioni. Nu este timpul pentru esuari lamentabile. Visca Barça! Mes que un club!

Reclame

4 gânduri despre “Misiunea 100

  1. Pingback: FC Barcelona vs RCD Espanyol Barcelona 2-0. La un singur punct de castigarea titlului! | Blogul Suporterilor Catalani

  2. Deci au mai ramas 3 meciuri si 9 puncte care ne vor face campioni si recordsmeni ai Ligii !

    Speram la 3 victorii =)

    p.s. Un bravissimo pentru articol 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s