Bojan Krkic si Maxwell au revenit la antrenamente

Doi dintre fotbalistii care n-au apucat deloc sa-si ajute colegii in luna precedenta au revenit de astazi la antrenamente, iar Guardiola rasufla usurat stiind ca-i poate avea la dispozitie pe ambii.

Antrenamentele libere comandate de catre Josep Guardiola la ora 11 au constituit reaparitia in programul normal de alergari usoare al fotbalistilor Bojan Krkic si Maxwell. Ambii jucatori au primit vestea incurajatoare de a-si ajuta colegii in cele patru meciuri oficiale ramase de disputat, din partea medicilor clubului catalan. Acestia au efectuat teste suplimentare sa observe intr-adevar daca sunt disponibili la efort, iar verdictul a fost cat se poate de bun. Cei doi au devenit astfel, ”piese” importante recuperate in angrenaj si Guardiola este nevoit sa-si felicite staff-ul medical. Bojan Krkic era anuntat ca revine pe gazon doar in cadrul turneelor amicale din aceasta vara, insa perioada initiala de indisponibilitate a fost redusa fantastic de la 8 saptamani la doar 4.

In aceste conditii, meritul este al medicilor. Maxwell a avut aceeasi soarta. Brazilianul a fost nevoit sa recurga la doctori dupa aparitia unei hernii de disc. Se intampla in 23 aprilie 2011 si medicii i-au recomandat 3 saptamani de pauza, insa ambitia jucatorului a contat decisiv intr-o recuperare rapida. Atat atacantul spaniol de origine sarba cat si fundasul stanga venit in vara anului 2009 de la Internazionale Milano, vor decola impreuna cu echipa catre Levante pentru a intalni miercuri seara, revelatia returului din Primera Division. Un rezultat de egalitate i-ar face campioni pe favoritii nostri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s