Luis Enrique este favorit sa preia Atletico Madrid din sezonul viitor

Luis Enrique trateaza in aceasta luna cu oficialii clubului Atletico Madrid pentru a-si indeplini obiectivul personal de a antrena o grupare pretentioasa din cadrul fotbalului spaniol.

Rabdarea fostului idol de pe Camp Nou a ajuns la punctul culminant, lucru confirmat de cel poreclit ”Lucho” in momentul rezilierii contractuale pe cale amiabila cu filiala catalana. Luis Enrique isi incheie mandatul in data de 30 iunie 2011, iar gruparile pretentioase din La Liga au luat legatura cu domnia sa, apreciind rezultatele avute cu micii canterani. Din cate se pare, Atletico Madrid este principala favorita sa-l angajeze pe banca tehnica. Conform mass-mediei catalane, tehnicianul in varsta de 41 ani, il va inlocui pe Quique Sanchez Flores, strict din cauza rezultatelor nefavorabile din acest sezon competitional 2010-2011.

”Los colchonerros” ocupa in prezent pozitia a 6-a in clasament, fiind in lupta directa cu Athletic Bilbao si FC Sevilla pentru un loc in cupele europene. Ultimele doua partide din campionat au fost pur si simplu mediocre, infrangeri cu FC Malaga, 0-3 si Racing Santander, 2-1. Aceste esecuri l-au enervat pe presedintele gruparii madrilene, iar numele lui Luis Enrique este pronuntat foarte des. Enrique Cerezo este hotarat sa-i acorde sansa preluarii primei castigatoare de Europa League din istorie, ceea ce l-ar ambitiona puternic pe actualul responsabil cu pregatirea tinerilor talentati avuti la indemana de pepiniera catalana.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s