Barça Atlètic a ratat tentativa revenirii pe podium

Absentele din tabara filialei catalane i-au costat pe acestia o noua victorie in Liga Adelante. UD Las Palmas a reusit un succes rasunator in dauna elevilor lui Luis Enrique.

Neavandu-i la dispozitie pe Andreu Fontas, Marc Bartra, Jonathan dos Santos, Thiago Alcantara sau Oriol Romeu, micii canterani si-au manifestat intr-o oarecare masura, dorinta nespusa de fotbal spectaculos, indiferent de absentele notabile din cadrul lotului si s-a vazut evident aceasta stare caracteristica marilor campioni. Dupa aproximativ zece minute, tabela de pe Mini Estadi s-a modificat pentru prima data. Ajuns in careul advers, Marc Muniesa il invinge pe goalkeeperul advers cu o lovitura bine plasata de cap. Golul inscris de noul Puyol a venit din urma unui corner executat de catre Nolito. Unsprezece minute mai tarziu avea sa fie randul unui alt fundas sa-si treaca numele pe lista marcatorilor. Ruyman restabileste egalitatea, profitand de indecizia perechii inedite de fundasi centrali formata din Sergi Gomez si Balliu. Reusita vizitatorilor i-a montat psihic pe gazde si in decurs de un sfert de ora, reusesc sa inscrie de doua ori. Mai intai Jonathan Soriano aduce in avantaj cu un sut splendid din interiorul careului advers, dupa care tanarul Cristian Tello majoreaza diferenta.

Se parea ca absolut nimic nu-i poate opri pe catalani sa-si treaca in cont un nou succes stagional in esalonul secund. Din pacate, lipsa de experienta in zona defensiva si-a spus cuvantul. Fotbalisti experimentati precum Jonathan Viera si Sergio Suarez au profitat indelung dupa precipitarile liniei defensivei si scorul pauzei arata un rezultat de egalitate nesperat, 3-3. Forcing-ul necrutator al oaspetilor a continuat si dupa iesirea de la cabine. Avea sa fie o dupa-amiaza extraordinara pentru Viera. Atacantul spaniol in varsta de 21 ani si-a completat spectaculosul hat-trick si i-a distrus psihic pe elevii lui Luis Enrique. In ciuda eforturilor laudabile, micii canterani au plecat dezamagiti de pe Mini Estadi, astfel ca Barça Atlètic s-a multumit cu un experiment binevenit din partea legendarului capitan din timpul anilor 90, in care s-a vazut diferenta intre anumiti componenti ai ”satelitului” catalan.            

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s