Videoclipul zilei: Lionel Messi la 9 ani

Talentul fotbalistic detinut de Messi atinge aprecieri neimaginabile, iar jucatorul devine respectat oriunde pe mapamond, cu mici exceptii, ce-i drept.

Povestea actualului detinator al Fifa Ballon D’Or este arhicunoscuta. Balonul n-a avut secrete pentru argentinian si Carles Rexach, cel care a avut privilegiul deplasarii in America de Sud sa-i urmareasca indeaproape prestatiile, nu poate decat sa fie multumit.

S-a discutat pe seama aducerii lui Messi in academia catalana ca este oarecum ilegala, tinand cont de varsta care a fost adus cel mai bun fotbalist al lumii in prezent. Multi microbisti au acuzat modul convingerii argentinianului de catre unul dintre cei mai apreciati fotbalisti avuti de FC Barcelona in istorie, dar uiti complet de eventualele tachinari cand stii intr-adevar rostul aducerii sale intr-un club profesionist. S-a discutat mult pe seama micutului Messi ca problemele de sanatate din copilarie au devenit principalul motiv pentru care ceilalti n-au putut sa-i ofere o noua sansa la viata, insa suma vehiculata pentru tratament de majoritatea mass-mediei, 800 euro, putea fi oricand achitata de vreun responsabil al altei formatii din sportul rege. Neincrederea in pusti i-au costat enorm si mai tarziu, acestia au apelat la diverse tertipuri sa-i atace nepasator pe cei care au fost inspirati si increzatori intr-un eventual progres semnificativ al actualului numar 10 de la singura echipa din aceasta fascinanta lume a fotbalului care castiga toate trofeele intr-un singur an calendaristic, 2009. Cel mai mare merit l-a avut insusi Messi, as indrazni sa afirm. Aveti ocazia astazi sa-l cunoasteti pe Messi cand avea numai 9 ani, astfel puteti sa va convingeti ce l-a determinat pe Rexach sa recurga la sud-american. Vizionare placuta!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s