Cesc, stai departe de Barcelona

Fiul ratacitor poate spera oricand intr-o eventuala revenire in Barcelona, insa totul depinde de mijlocasul creativ spaniol.

De cativa ani incoace, Francesc Fabregas insista sa devina subiect in presa catalana, datorita dorintei de revenire in orasul catalan. In acelasi timp, mi-a provocat o indignare masiva stiindu-l netransferabil. Arsenal Londra a stabilit pret neconform cu realitatea cand Joan Laporta a incercat sa-l convinga intr-o oarecare masura sa-si rezilieze contractul cu ”tunarii”, insa a preferat sa nu-l desconsidere total pe Arsene Wenger, cel care i-a acordat sanse nesperate sa fie in prim-planul fotbalului european si mondial. Eventuala sosire pe Camp Nou m-ar deranja profund, intrucat unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din cadrul filialei catalane, Thiago Alcantara, ar fi 100% vandut, ori in cel mai bun caz, imprumutat. Tocmai de aceea, doresc insistent ca Cesc sa ramana in capitala Angliei, sau in cel mai rau caz, sa semneze cu alta grupare decat FC Barcelona.

Sunt sigur ca regreta despartirea de singura echipa din lumea fotbalului care a triumfat in toate competitiile intr-un an calendaristic si acum simte deznadejde. Comportamentul sau este unul necaracteristic cu dorinta sa. Nu incearca in niciun fel sa intrerupa absolut orice legatura cu Arsenal si din acest punct de vedere, am devenit sceptic in privinta achizitionarii definitive. Oricum, aceasta sprijinire al unei idei conceputa de tehnicianul francez al ”tunarilor”, care privilegiaza tinerii, conteaza mai mult pentru fiul ratacitor al Catalunyei decat sa-si exprime frustrarea ca este obligat de statul sau din echipa sa renunte definitiv la aceste manifestari care-l pun intr-o situatie jenanta in ochii colegilor sai. Eu unul, m-am saturat sa tot astept inevitabilul, asa ca spre binele sau mai bine ramane in Londra. Nu vreau sa devina beneficiar al unor performante ulterioare, deoarece contributia sa in acesti ani, a fost egala cu 0.

Anunțuri

2 gânduri despre “Cesc, stai departe de Barcelona

  1. eu as vrea ca cesc sa revina acasa, dar nu vreau ca tiago sa plece! totodata n-as suporta ideea ca cesc sa devina alb, as muri de ciuda!

  2. Pingback: Benvingut Cesc?! … | Blogul Suporterilor Catalani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s