Marti Riverola a semnat cu Bologna F.C.

Unul dintre fotbalistii ce apartineau de filiala catalana s-a despartit in jurul dupa-amiezii zilei de ieri. Marti Riverola a semnat cu Bologna F.C. , din postura jucatorului liber de contract.

Marti Riverola s-a decis asupra schimbarii ”climatului fotbalistic”. Fostul component al filialei catalane a fost nevoit sa dea curs ofertei gruparii din ”cizma”, Bologna F.C. A luat aceasta decizie fiind constient de faptul ca in viitorul apropiat nu are absolut nicio sansa de a-si indeplini visul din copilarie, care consta in disputarea meciurilor oficiale pe Camp Nou, in cadrul echipei de seniori antrenata in prezent de catre Tito Vilanova, fostul secund al celui mai titrat tehnician din istoria Barcelonei, nimeni altul decat Josep Guardiola.

N-a dorit sa isi prelungeasca angajamentul cu FC Barcelona, astfel ca a ales sa reprezinte din sezonul viitor interesele echipei clasate pe locul al 9-lea in stagiunea precedenta din Serie A. Dupa declaratiile sale, Marti Riverola, care n-a implinit inca 22 de ani, a luat aceasta decizie irevocabila, considerand ca Bologna F.C. este un club ce ii permite sa isi dezvolte ca atare calitatile de baza, cat si sa ii redea increderea pierduta.


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s