Barça si Valencia s-au inteles pentru aducerea lui Jordi Alba pe Camp Nou

Membrii secretariatului tehnic condus de catre Andoni Zubizarreta au obtinut o ”noua victorie colectiva” prin aducerea lui Jordi Alba pe Camp Nou.

Spre jumatatea zilei de astazi, Barça si Valencia au ajuns la un acord in privinta achizitionarii definitive al unui fost academician La Masia, nimeni altul decat Jordi Alba. Conform informatiilor aparute pe site-ul oficial al catalanilor, ”liliecii” vor primi in schimbul fundasului stanga aproximativ 14 milioane de euro, iar jucatorul va semna cu gruparea blaugrana un contract valabil pe cinci sezoane dupa sfarsitul Campionatului European care se desfasoara in Polonia si Ucraina. 

Aceasta intelegere intre cele doua cluburi este surprinzatoare, daca tinem cont de faptul ca Llorente, presedintele Valenciei, declara in urma cu o saptamana ca nu-l va ceda absolut deloc pe Jordi Alba, caci Barça i-a ”furat” doi copii din academie. Lacomia asta… Totusi, il inteleg perfect pe domnul Llorente, caci in ianuarie l-ar fi pierdut fara sa incaseze vreun cent pe serviciile sale. Chiar si in aceste conditii, 14 milioane de euro reprezinta de departe un chilipir pentru valoarea incontestabila al celui nascut in Tarragona.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s