Filiala, cheia succesului in viitor

Filiala clubului se afla intr-un progres remarcabil in ceea ce priveste convingerea jucatorilor tineri sa se alature staff-ului tehnic in privinta indeplinirii unui vis maret: sansa unui debut in cadrul echipei de seniori.

Barça B, prin profesionalismul domnului Eusebio Sacristan, incearca sa ”improspateze” intr-o oarecare masura tensiunea existenta in vestiarul filialei, unde majoritatea doresc cat mai repede posibil sa-si urmeze talentul in cadrul ”veteranilor”. Nu-i tocmai facil sa devii coleg cu fotbalisti precum Andres Iniesta sau Lionel Messi, insa exista intr-adevar o concurenta benefica eventualului progres catre ”culmile fotbalului” si in astfel de conditii este nevoie de-o anumita prezenta de spirit ce ii ajuta pe canterani sa evolueze conform asteptarilor.

Tocmai de aceea, staff-ul tehnic a adus in aceasta perioada de transferuri trei jucatori extrem de promitatori cu care se va incerca din rasputeri o resuscitare, caci nimanui nu ii este usor sa constientizeze importanta regasirii in lotul largit. Fie ca te numesti Juan Angel Roman, Agostinho Cá sau Edgar Ié, incepi aventura vietii tale din postura unei sperante vii. Cei 3 pot constitui de obicei, un avantaj pentru membrii delegatiei, intrucat tinerii avuti la dispozitie, majoritatea dintre ei extrem de dornici sa il determine pe Tito Vilanova sa le ofere sansa regasirii in planurile de viitor ale domniei sale, ii aduc pe ceilalti intr-o postura binevenita.

Din acest punct de vedere, Alejandro Grimaldo, Gerard Deulofeu sau Rafinha, pot profita instantaneu de ardoarea cu care achizitiile sunt constiente ca intr-o eventuala nepasare colectiva, grupul va avea de suferit, mai ales ca toti componentii echipei debordeaza de optimism inaintea inceperii noului sezon competitional care se vrea unul extrem de bun, cu o clasare in varful clasamentului.    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s